Wednesday, June 13, 2018

Antonio Banderas Her Golden Secret EDT за жени

След изданието което излезе през 2011 The Golden Secret for men от Антонио Бандерас отваря нова глава на тази история, с ароматa й Golden Secret. Новият аромат пристига като наследник на нейната тайна, създаден като върховен аромат на съблазняването. Мистериозен, интензивен и игрив Golden Secret печели над всички сетива, оставяйки ни безпомощни да се противопоставим на своята завладяваща атракция.

Основната звезда на аромата Golden Secret е испанската актриса Пас Вега, една жена с автентична красота, силна личност, с подчертана сексуалност. Новият парфюм HER GOLDEN SECRET развива силни и съблазнителни плодови нотки в началото, смесване на кора от бергамот, мандарина, ябълка и праскова. Сърцето въвежда съюз на гардения и портокалов цвят освежено с капки от касис , върху основа от дървесни нотки на пачули и кедър, заедно с тонка, ванилия и мускус.

Бутилката е проектирана в същата форма като Secret с усещане за лукс. Течността вътре подчертава женствеността и сложността на състава и е свързан с масивна капачка оцветен в златен цвят. Златен цвят ключове виси на гърлото на бутилката, за да отключите загадъчна и вечна тайна. Опаковката съдържа луксозен дизайн осигурен от матово злато и златна верижка на кутията в която се крие тайната. Тази тайна се чака да бъде разкрита ... Her Golden Secret стартира през 2013 година.
 
https://parfumi.net/antonio-banderas-her-golden-secret-edt-jeni-80ml-p-12645.html

No comments:

Post a Comment