Wednesday, September 30, 2020

Mercedes-Benz The Move Express Yourself EDT за мъже

Преди година THE MOVE прикачи хилядолетия със своя многостранен аромат. Mercedes-Benz пуска нова версия на този пристрастяващ аромат, който въплъщава преди всичко движение, плавност и свобода. Името на новия фланг е THE MOVE: Express Yourself.

Носът зад THE MOVE, Доминик Ропион, "създаде този въздушен, лек вариант на оригинала. Откриващите нотки са по-плодови от тези на предшественика му. Този невероятно съвременен аромат се отваря с взрив от свеж въздух и мента и градински чай. зелена ябълка и нотки на ананас, кехлибар и пачули. Този Аромата е незабавно разпознаваем - парфюм, който цъфти като ода за свободата ", обяснява марката.

Що се отнася до новия аромат, той бе обявен от марката като по-лека версия на първото издание. Всъщност не е по-лек, но различен - плодов с интензивната сочна смес от ананас и ябълка. Той има същата модерна концепция като първата от миналата година и същата форма на флаконa. Отворът дава въздушно въздействие, което е по-озонично от светлината, докато разработката носи плодов коктейл, последван от топла и успокояваща основа.

Пирамида на аромата:
Връхни нотки: акорд на чист въздух, мента, градински чай
Средни нотки: ананас, зелена ябълка
Базови нотки: кехлибар, пачули.

https://parfumi.net/mercedes-benz-the-move-express-yourself-edt-za-mje-100ml-p-16127.html

No comments:

Post a Comment