Thursday, November 12, 2020

Cartier Pasha Parfum за мъже

Бъдете смели с Cartier Pasha de Cartier, съвременен парфюмен аромат на fougere Eau De Parfum за мъже с топли дървесни и земни зелени фасети.

Дълбоко интензивен и дълготраен аромат, Cartier’s Pasha Eau De Parfum е модерен поглед върху оригиналната тоалетна вода Pasha Eau De. Mathilde Laurent комбинира най-добрите съставки, за да създаде парфюм с висока концентрация, който обединява чувственото сандалово дърво и огнения кехлибар за аромат с трайно задържане на кожата.



Включването на пачули предлага земен край; топлите, дървесни нотки, смесени с тревисти зелени, създават модерен акорд на фужере, идеален за стилен джентълмен, който иска да бъде забелязан.

Cartier е синоним на лукс и фина изработка и това не се отнася само за техните бижута и часовници. Обичаме щателните детайли, които Cartier плаща на всеки елемент от всяко творение, и тази Eau de Parfum не е по-различна. Вдъхновена от емблематичния часовник Pasha, бутилката е украсена с пръстен Trinity на аксесоарите, гадрони и корона от син сапфир.

https://parfumi.net/cartier-pasha-parfum-za-mje-bez-opakovka-100ml-p-16405.html

No comments:

Post a Comment