Wednesday, January 27, 2021

Giorgio Armani Prive Orangerie Venise EDT унисекс парфюм

Последната новост на ORANGERIE VENISE от ексклузивната гама Armani Privé Les Eaux, вдъхновена от известните портокалови горички, съдържа изтънчени и упорити ароматни и лимонови нотки. Orangerie Venise е не само остър и траен, но подчертава много аспекти на горчив портокал, което го прави наистина уникален аромат.

Giorgio Armani Prive Orangerie Venise EDT унисекс парфюм

Armani Privé Orangerie Venice, както и всички парфюми от колекцията Les Eaux, отдава почит на една от градините, вдъхновила Джорджо Армани. Този път посещаваме италианските градинари на Serra Dei Giardini, основана през 19 век. Красотата на тази градина е бутилирана в това ново творение.

Чувствен и еластичен, Orangerie Venise създава специална атмосфера, в която горчивият портокал се слива с изисканите флорални нотки на нероли и е подсилен от пачуърк от цитрусови нотки, свежи и искрящи като всяка друга. Бергамотът озарява богатия аромат на тези цветя и плодове, които също се поддържат от плодов и динамичен акорд на бучу. Дървесната основа, съставена от кедър, мъх и амброксан, контрастира с тази флорално-цитрусова смес. Създателят на този аромат е Доминик Ропион.

https://parfumi.net/giorgio-armani-prive-orangerie-venise-edt-uniseks-parfyum-100ml-p-16850.html 

No comments:

Post a Comment