Wednesday, February 28, 2024

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette за жени

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette е ново попълнение в семейството на оригиналния аромат. Това творение носи по-свежа и ярка интерпретация на оригиналния аромат и празнува силата да бъдеш верен на себе си. Всъщност, както всички аромати със същото име, този аромат се вдъхновява от личната мантра на Марк Джейкъбс: "Аз съм перфектен такъв, какъвто съм".

Създаден от парфюмериста Domitille Michalon Bertier, този флорален аромат съчетава флорални и дървесни нотки с модерни. Като начало композицията започва с изискани нотки на розов пипер и Polygonum. След това разкрива сърце от бял нарцис, характерна нотка на тази ароматна гама. И завършва с дървесна основа от кедрово дърво, която придава елегантност на този аромат.

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette за жени

Флаконът на аромата е толкова харизматичен, колкото и самият аромат. Запазвайки идентичността на бутилката на оригиналния аромат, той показва елегантна куполна бутилка и позлатена яка, които представляват женствеността и изяществото на жените. След това разполага с еклектичен асортимент от несъответстващи талисмани със студени зелени и сини цветове, комбинирани със сребърни елементи. В допълнение, мекият зелен течен цвят допълнително привлича свежия и чист аспект на този аромат. Светещ и радостен, този аромат ви вдъхновява да бъдете себе си. Един наистина неустоим аромат, който ще ободри сетивата ви и ще внесе оптимизъм в деня ви.

Връхни нотки:розов пипер и полигон;
Сърдечни нотки: бял нарцис;
Базови нотки: кедрово дърво.

https://parfumi.net/marc-jacobs-perfect-eau-de-toilette-za-jeni-50ml-p-19906.html

No comments:

Post a Comment