Wednesday, April 24, 2024

Lattafa Yara Tous Eau de Parfum

Lattafa Yara Tous Eau de Parfum е завладяващ аромат, създаден за жени, които ценят изискаността и привлекателността, съчетавайки богатството на тропически плодове с вечната елегантност на флорални и мускусни нотки. Yara Tous ви кани да се впуснете в сетивно пътешествие през буйни тропически пейзажи.

Връхните нотки, които избухват с тропическа мелодия, която подготвя сцената за ароматно изживяване като никое друго. Сочната сладост на мангото, кремообразното богатство на кокосовия орех и жизнената привлекателност на маракуята се обединяват, за да създадат начален акорд, който напомня за рая. Този първоначален изблик пленява сетивата и полага основата за едно луксозно обонятелно пътешествие. 

Lattafa Yara Tous Eau de Parfum

Сърдечните нотки разкриват цъфтящ букет от жасмин, хелиотроп и портокалов цвят. Тази ароматна градина от флорални нотки се преплитат безпроблемно, създавайки обонятелна хармония, която е едновременно чувствена и изискана. Сърцето на аромата излъчва елегантност и грация, обгръщайки ви в завладяваща комбинация от изящни цветя.
В базовите нотки ванилията придава сладко богатство, мускусът добавя фина чувственост, а кашмеранът осигурява топла и дървесна дълбочина. Заедно тези нотки създават луксозен финал, който предизвиква същността на напоено със слънце тропическо бягство, обгръщайки ви в пашкул от богатство и лукс.

Нека Yara Tous бъде вашето обонятелно бягство, аромат, който ви пренася в тропически рай с всяко впръскване, оставяйки следа от лукс, където и да отидете.

Връхни нотки: манго, кокос и маракуя;
средни нотки: жасмин, хелиотроп и портокалов цвят;
базови нотки: ванилия, кашмеран и мускус.

https://parfumi.net/bg/arabski-parfyumi/3184-lattafa-yara-tous-eau-de-parfum.html 

No comments:

Post a Comment