Wednesday, July 2, 2014

CK CK Free Sport EDT за мъже

Calvin Klein представя мъжки парфюм от колекцията CK Free на име CK Free Sport през пролетта на 2014 година. Новата версия на аромата пристига след първото издание CK Free от 2009 г. и CK Free Blue от 2011. В сътрудничество с Coty, CK Free портфолиото се разширява с аромата, който осигурява енергия и неустоима свежест от първия момент, и е насочена към независим човек, който никога не се страхува да разшири границите на неговите възможности.


Връхните нотки на композицията предлагат морски нотки на бергамот и мандарина. Сърцето е свежо и цветно, създадено от жасмин, лотос и момина сълза, а основата е изградена около кедър, сандалово дърво и кехлибар. Ароматът е обявен за морски.

Парфюма CK Free Sport пристига в същия флакон като предишните издания, но има сиви и червени нюанси, подчертани по ръбовете на стъклената бутилка. Парфюмът ще се предлага в разфасовки от 50 и 100 мл Тоалетна вода , като се започне от март 2014 г. Снимки на рекламната кампания са били взети от Steve Klein, а лицето на рекламната кампания е модел Матю Тери.

CK CK Free Sport EDT за мъже е нов аромат и е лансиран през 2014 година

No comments:

Post a Comment