Friday, January 30, 2015

Vera Wang Be Jeweled EDP за жени

Нов аромат от къщата на Vera Wang е въведен като светлинен и съблазнителен аромат, като най-ценното бижу. Нейната цел е да очарова всички присъстващи и да акцентира върху неустоимия чар на жената, която го носи, заедно с доза блясък. Be Jeweled е създаден за всички дами, които се радват на модата, лукса и скъпоценностите.



Връхните нотки ни съблазняват с неустоима комбинация от червено френско грозде, нар и шампанско. Сърцето добавя плодови нотки на маракуя съчетана с розови орлови нокти и розов божур. Базови нотки завършват розово чувството с акорди на розови кристали захар, придружени с чувствена следа на мускус и австралииско сандалово дърво.

Ароматът е на разположение в характерен и обаятелен флакон, с полирани аспекти преливащи в нюанси на розово и бледо виолетово оцветяване. "Тя изглежда като скъпоценен камък, украсен с розови и виолетови камъни около врата, сякаш носеше красива огърлица със скъпоценни камъни." Ароматът е идеален за вечерните забавления, както беше обявено от къщата на Vera Wang.

Vera Wang Be Jeweled EDP за жени е лансиран 2013 година.

No comments:

Post a Comment