Wednesday, September 2, 2020

Rasasi La Yuqawam Jasmin Wisp EDP парфюм за жени

Jasmine Wisp женски аромат на LaYuqawam издание III, верен на ДНК от поредицата, празнува увереност, неустоимост и вечна елегантност чрез силно отличаващ се обонятелен подпис. Парфюмът отдава почит на известната близкоизточна традиция на елегантна опияняваща ароматна следа; подпис с аромат, който обявява идването ви много преди пристигането, като оставя след себе си мистериозно задържана аура.



Отличителен аромат на бяла ванилия, изпъстрен с щедър сок от амбри круша и нотки на цитрусови плодове, заедно с апетитни нотки на Бурбонска ванилия, кумарин , придаващи на аромата гурмански щрих. Акцентираната нотка на кехлибар с ягода придава неотразим млад, жизнен и жизнерадостен подпис, докато сладостта на Анжу, влята с неповторим флорален аромат на крушата Starkrimson, придава чувствено привличане.

Жената Jasmin Wisp е млада, модерна, космополитна мечтателка с любов към откриването. Прекрасната следа на аромата засилва вътрешната й увереност, като същевременно я обгръща в аурата на чувствена мистерия. Дълготрайният плодов флорален аромат, изпълнен със щастие и обещание, е идеален за жена с жизнена личност, която винаги е в центъра на вниманието.

Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp стартира през 2016 година.

https://parfumi.net/rasasi-la-yuqawam-jasmin-wisp-edp-parfyum-za-jeni-75ml-p-16046.html 

No comments:

Post a Comment