Saturday, January 16, 2021

Davidoff Cool Water Mera EDT за жени

Легендарните издания Davidoff Cool Water за мъже и жени излизат тази година с атрактивните, тематични творения Aquaman и Mera; и двете колекционни издания с уникални композиции, подписани от парфюмериста Jerome di Marino, който описва двете творения като супер свежи, мощни и изискани. С най-новия старт се гмуркаме в дълбоките морета, търсейки Краля и неговата безстрашна кралица, които се превърнаха в перфектен мач и са вдъхновение за това лятно стартиране от Davidoff.

Davidoff Cool Water Mera EDT за жени

Никой герой обаче не би бил напълно завършен без героиня. Мера, съпругата на Аквамен, сама по себе си воин и кралица, споделя неговата неукротима сила, непоколебима твърдост и неудържима харизма. Ароматът, вдъхновен от Mera, споделя богат цветен характер, освежен с хладните аромати на зелени мандарини. Този букет безпроблемно съчетава сърдечни нотки на ослепителна магнолия и пищно изсъхване на тубероза. "Играх с разцъфналите фасети на магнолия и тубероза, отекващи воднистите акценти на оригиналния аромат. Мандарината също е ключ към женския аромат, но той намира силата си по различен начин, разкривайки я чрез сияен и ярък взрив от хрупкави листенца. " - обяснява Джером.

Подходящо оформена като капка вода, бутилката от изданието Davidoff Cool Water Mera Collector гордо се отличава с кралския символ на Атланта и по-ярък градиент от парфюма. Външната кутия е украсена с атлантите, оръжия и регалии.

Пирамида на аромата:
Връхни нотки: цветни листенца, зелена мандарина.
Средни нотки: магнолия.
Базови нотки: тубероза.

https://parfumi.net/davidoff-cool-water-mera-edt-za-jeni-100ml-p-16795.html

No comments:

Post a Comment