Thursday, July 1, 2021

Carolina Herrera 212 Men Heroes EDT за мъже

Необичайни бутилки, които привличат вниманието с дизайна си, винаги привличат вниманието на рафтовете на парфюмериите. Herrera със сигурност знае как да привлече вниманието, ако погледнете изданията Good Girl и Bad Boy, както и техните 212 подобни на хапчета линии. Току-що беше представен нов мъжки аромат, който се предлага в забавна бутилка с форма на скейтборд и със сигурност ще се хареса на по-младото население, особено скейтърите и всички останали, които остават млади по дух през целия си живот.

Както бе обявено от марката, "Революционен аромат призовава за революционна бутилка. 212 Heroes отваря нова глава в индустриалния дизайн с иновативна стъклена и хромирана бутилка, която извиква силуета на скейтборда и улавя духа на ново поколение."

Carolina Herrera 212 Men Heroes EDT за мъже

"Почувствайте се вечно млади с 212 Heroes, нов мъжки аромат, който празнува младостта, свободата и автентичността. Съдържащ се в поразителна бутилка с форма на скейтборд и представен от разнообразен състав от талантливи творци, този иновативен, веган аромат е доказателство, че нищо не е по-героично, отколкото да е автентично. " - отбеляза марката.

212 Heroes преоткриват аромата на Fougère с нов обонятелен жанр: Fougère-Fruity-Woody. Младежки горни нотки на крушовия еликсир и джинджифил са подчертани от Lemon Haze Cannabis. Сърцето се отличава с иновативен, свеж акорд от масло от здравец на Мадагаскар, комбиниран с ароматен градински чай, водещ до кожена, мускусна и дървесна основа. 212 Heroes е създаден от парфюмеристите Domitille Michalon Bertier, Juliette Karagueuzoglou и Carlos Benaim.

Пирамида на аромата:
Връхни нотки: круша, джинджифил, лимонена мъгла канабис;
Средни нотки: Мадагаскарско масло от здравец, градински чай;
Базови нотки: кожа, мускус, дървесни нотки.

https://parfumi.net/carolina-herrera-212-men-heroes-edt-za-mje-90ml-p-17245.html

No comments:

Post a Comment