Thursday, February 23, 2023

Jacomo De Jacomo In Black EDT за мъже

Създаване, толкова интензивно, колкото и интригуващо за мъж с неустоим чар. Завладяващ аромат със свежите си нотки на лимон и зелена мента, разкриващи препускащо сърце около магнетичен дует лавандула-кедър, подсилен от сияещи кехлибарени зърна тонка.
Лимонът се отглежда в тропиците и субтропиците на земното кълбо. По-специално в Южна Америка, в Кот д'Ивоар, но също и в южната част на Европа. Този пикантен плод внася в композициите много свежест и динамика.

Jacomo De Jacomo In Black EDT за мъже
Ментата, наричана още сладка мента или римска мента, е може би най-популярното ароматно растение със своя опияняващ и освежаващ аромат на мента. Това силно, храстовидно многогодишно растение е родом от Югоизточна Европа и Западна Азия.
Магнетичен дует лавандула-кедър, който внася характер в аромата благодарение на своите флорални и дървесни нотки. Едновременно успокояващо и уверено комбо.
Бобът тонка е роден в Карибите и Южна Америка. Добива се от Мексико до Бразилия, но се среща главно във Венецуела, Гвиана и Бразилия. Тези семена са черни и набръчкани. Мощен и ароматен, той издава характерната миризма на прясно окосено сено.

https://parfumi.net/jacomo-de-jacomo-in-black-edt-za-mje-bez-opakovka-100ml-p-19095.html

No comments:

Post a Comment