Thursday, August 24, 2023

Van Cleef Collection Extraordinaire Moonlight Rose

Van Cleef & Arpels е известна с изящните си луксозни бижута, демонстриращи красотата на някои от най-ценните и редки скъпоценни камъни в света. Не е изненада, че колекцията им от парфюми също възхвалява безценните качества на природата. Всеки аромат в колекцията подчертава една от най-красивите естествени съставки в парфюмерията. Верен на името си, Moonlight Rose черпи вдъхновение от очарователната розова нотка. Ароматът улавя интензивната и пищна есенция на розите, допълнена от опушени подправки и мед. Резултатът е уникален, изтънчен аромат, който ще остави трайно впечатление.

Van Cleef Collection Extraordinaire Moonlight Rose

Moonlight Rose се отваря с нотки на розов пипер и здравец, известни със своите меки розови аромати, последвани от сочно касис. Тези нотки безпроблемно водят до сърцето на аромата, където есенцията на българските и таифските рози заема централно място. Тези необикновени сортове рози се славят със своите интензивни и опияняващи аромати на рози, които позволяват фин аромат на мед. Докато ароматът се установява върху кожата, той разкрива своите шипрови базови нотки, които се състоят от землист дъбов мъх и опушено пачули, обгърнати от плодовата сладост на сочните малини.
Розовите нотки традиционно се свързват с женските аромати. Въпреки това, това, което отличава Moonlight Rose, е изключителното взаимодействие на дим, сладост и земни нюанси. Тази уникална композиция надхвърля традиционните граници и издига розовата нотка до ниво на изтънченост, което има потенциала да се хареса на всички полове.

Връхни нотки: розов пипер, здравец
Сърдечни нотки: българска роза, роза от Таиф
Базови нотки: пачули, малина, дъбов мъх

https://parfumi.net/van-cleef-collection-extraordinaire-moonlight-rose-edp-uniseks-bez-opakovka-75ml-p-19518.html

No comments:

Post a Comment