Monday, October 9, 2023

Montale Rendez-vous a Paris EDP унисекс парфюм

Сладък Париж, казват, че дори звездите те гледат с нотка на завист. Уличните лампи не заслепяват влюбените, техният сладък ореол озарява сърцата и придава магическа геометрия на сградите на Осман през нощта. Седнете на една пейка и гледайте. Сенки на велики поети и философи се разхождат из Лувъра и бягат в мрака. Париж се пробужда, пътят ви води към Гран Пале... Слънцето изгрява, булевардите се скриват зад Сена, пазител на тайните на Париж. Водата тече чувствено под моста Александър III към Желязната лейди, която се моли за вярност на пленителната река.
Влюбени в нашият красив Париж има много по целия свят. Решихме да отдадем почит към Париж на всички тях. Ако времето е илюзия в града на светлината, любовта е вечна.

Montale Rendez-vous a Paris EDP унисекс парфюм

Възвишени гурме нотки на круша и ревен от самото начало. Флоралното и ориенталско сърце разкрива изобилие от розови листенца и бели цветя, разкривайки смелата природа на джинджифила. Нотка на мускус и ванилия разширяват кехлибарените акценти на този меден крем. Изискан аромат, страстна прегръдка.

Връхни нотки: хрупкава круша, пресен ревен;
Сърдечни нотки: розови листенца, бели цветя, индонезийско пачули, корени от джинджифил;
Базови нотки: прашен мускус, ванилова захар, кехлибар.

https://parfumi.net/montale-rendez-vous-paris-edp-unisex-perfume-100ml-p-19570.html

No comments:

Post a Comment