Friday, February 2, 2024

Trussardi Le Vie Di Milano Alba Sui Navigli EDP унисекс

Идеята за Le Vie di Milano, една от луксозните колекции на Trussardi, започва да се оформя, когато група известни парфюмеристи изготвят обонятелна карта на града, класифицирайки неговите миризми, стил, емоции и навици, за да създадат шест скъпоценни унисекс аромата.
Както обяснява Трусарди, „Милано е домът на модата и дизайна и най-модерният и космополитен град в Италия.

„Стилът е необходимост, а елегантността се изразява в перфектния баланс на форми, цветове и материали. Осемте цветни непрозрачни стъклени бутилки са покрити със скулптурна капачка в златист цвят, която вярно възпроизвежда главата на италианската хрътка в миниатюра. Около врата на благородното куче и символ на марката дори има мъничка кожена яка в същия цвят като флакона. За всеки аромат майсторите парфюмеристи са предложили правилния нюанс на Pantone."Изборът на цветове за бутилките на ароматите е необичаен и изключително изискан. Имената на ароматите са щамповани със злато в центъра на всяка бутилка. Тези осем предмета са малка колекция от примамливи магии, които да обичате и да цените.

Trussardi Le Vie Di Milano Alba Sui Navigli EDP унисекс

Alba Sui Navigli доминиращият цвят е здрачно синьо, най-дълбокият и уникален нюанс на синьото в гамата на Pantone. Изборът за Walking in Porta Venezia е мразовито зелено, със същия цвят като сланата в най-стария парк в центъра на Милано.

Този флорално-цитрусов аромат е създаден, като се обръща особено внимание на устойчивостта. Съставките са с 48,4% естествен произход, а ароматът е 91,9% биоразградим. Парфюмеристът Sylvie Fischer вярно възпроизвежда ароматите, които могат да бъдат изпитани от балкона на къща с изглед към Navigli в пролетна сутрин, когато чистият въздух се смесва със спомена за една вълнуваща вечер с желанието за прекрасно лято.
Връхните нотки нежно преливат от цитрусовите тонове на маслото от горчив портокал и маслото от лайм до безпогрешното докосване на маслото от босилек. В сърдечните нотки искрящият Spritz Accord е затоплен от масло от хвойна и подсилен от горчивите, зелени тонове на маслото Petitgrain Bigarade, извлечено чрез обработка както на плодовете, така и на листните зелени клонки на горчивото портокалово дърво. Това е идеалната прелюдия към базовите нотки, които се отварят с амброксан, устойчива обонятелна молекула, произведена в Испания чрез химическа обработка на градински чай. След амброксан, който перфектно възпроизвежда аромата на амбра, идва маслото от ветивер, последвано от абсолю сукан (ром), смекчен с мускус.

Връхни нотки: масло от горчив портокал, масло от лайм, масло от италиански портокал, масло от босилек
Сърдечни нотки: Spritz Accord, хвойново масло, масло от петитгрейн бигарад
Базови нотки: амброксан, масло от ветивер, абсолю сукан, мускус.

https://parfumi.net/trussardi-le-vie-di-milano-alba-sui-navigli-edp-uniseks-100ml-p-19861.html 

No comments:

Post a Comment