Thursday, April 4, 2024

Jimmy Choo Man Blue EDT за мъже

"Jimmy Choo отваря нова глава с Jimmy Choo Man Blue, изразяваща съвременен стил, който да съответства на днешния начин на живот. Бариерите между работата и улицата са изтрити, всичко е наред за уверения, но небрежен човек от днес.

Неговият тъмносин костюм е непринуден, но елегантен с проста фланелка, чиито бели маратонки са перфектният аксесоар, където и да отива. Без всякакво усилие той излъчва спокойно увереност и магнетично привличане, което се вижда от аромата, който носи, ароматно свеж на повърхността, но решително мъжки, със скрити земни дълбочини.

Jimmy Choo Man Blue EDT за мъже

Този динамичен нов аромат в мъжкия ароматен франчайз на Джими Чоу е игра на контрасти като самия мъж Джими Чоо, инстинктивен ароматен кожен аромат. Когато Джими Чоо напуска дома си, той скача на скейтборда си и се движи напред по тротоара, бризът разтърсва косата му, звукът на рок музиката резонира в ушите му. Неговата съвременна чувственост е в съответствие с натоварения му начин на живот, той обича най-хубавите неща в живота и превъзхожда кодовете - правилата се правят, за да бъдат прекъснати, за да живее живота, който иска ".

Дървесния ароматен кожен парфюм е композиран за Джими Чоо от Натали Лорсън. "Аз композирах този набор от текстури около три въздействащи елемента: ароматната и кадифена текстура на листата от градински чай, зърнестата и сурова текстура на кожата и гладката текстура на сандаловото дърво, за да създаде мъжко и модерно пристрастяване", обяснява Натали Лорсън.

Връхни нотки:есенция от градински чай, черен пипер, Бергамот, лавандула
Средни нотки: кожа,кипарис, амбра, ябълка и ананас
Основни нотки: Сандалово дърво, ванилия, Ветивер ,пачули

https://parfumi.net/jimmy-choo-man-blue-edt-za-mje-100ml-p-12787.html

No comments:

Post a Comment