Thursday, May 16, 2024

Lancome Renergie Multi-Lift Yeux Lifting Filler Eye Cream

Лабораториите на Lancôme откриха, че нашите очи са най-взискателната част от лицето, разкривайки възрастта ви повече от всяка друга черта. Представяме нашия повдигащ крем за около очи Filler, включващ нашия Ultra-Filler с хиалуронова киселина от следващо поколение, за да се насочи към 3 основни признака на стареене: повдигане на отпуснатостта, запълване на бръчки и дори изсветляване на тъмните кръгове под очите. Тройна ефикасност против стареене, за да изпълните очите си с младост.

Lancome Renergie Multi-Lift Yeux Lifting Filler Eye Cream


Формулиран с хиалуронова киселина от следващо поколение, изпълващият ефект на този крем за очи против стареене третира най-взискателната област: околоочния контур. Комбиниран с мощен екстракт от ленено семе, произведен изключително във Франция и получен с френски биотехнологичен процес, в копринено гладка текстура, този крем против бръчки около очите показва научно доказана мултиефикасност.

Начин на употреба:
Втрийте равномерно с два пръста малко количество от крема Lancôme Rénergie Multi-Lift върху горния клепач и долната част на околоочния контур. След това втривайте с внимателни движения от външното ъгълче в посока навън, докато кремът попие напълно.

https://parfumi.net/bg/grizha-za-ochi/2681-5121-lancome-renergie-multi-lift-yeux-lifting-filler-eye-cream-3614273923934.html

No comments:

Post a Comment