Wednesday, July 15, 2020

Marina de Bourbon Prince Noir EDT тоалетна вода за мъже

В духа на традицията и идентичността и с ретроспекция на семейната история на принцеса Марина де Бурбон, творения, които са проектирани и предлагани, се преплитат с кралски мотиви, оформени според нейния стил и изискан вкус.
През 2007 г. Черно-белият принц се присъедини към ароматната част на различни кожени предмети, неизбежни луксозни парфюми и бижута, създадени след нейния дизайн. Те могат да бъдат намерени в нейния „Бутик“ в Париж, където се продават луксозни дрехи и обувки.

Принцеса Марина де Бурбон представи своите две издания на парфюми за мъже, които са много специални и наречени Prince Noir и Prince Blanc. Луксозните издания, оцветени в черно и бяло, представляват двама мъже, разглеждани като принцове от модерната епоха, вариация на владетел и романтик.



Черният принц - PRINCE NOIR е внушителен, енергичен и бърз, привлича магически и управлява законите и хората в цялата си слава и сила. Той завладява всичко около себе си, той е господар на собствената си съдба. Като силен и красив, принц Ноар обединява мъжки, загадъчни и строги линии в страстен еликсир на успеха, предлага се в елегантна черна бутилка, съдържаща 50 или 100 ml EDT.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: кардамон, амалфи лимон, пипер.

Средни нотки: здравец, кедър, канела.

Базови нотки: кехлибар, ветивер, бразилски rosewood.

https://parfumi.net/marina-de-bourbon-prince-noir-edt-za-mje-100ml-p-15841.html

No comments:

Post a Comment