Monday, October 26, 2020

Pupa Easy Liner Eyes Молив за очи Pearly Black 560

Моливът за очи EASY LINER на Pupa има мека, копринена текстура, която е удобна за носене. Той е изключително гладък в приложението, със страхотно освобождаване на цветовете още от първия удар. Лесно се смесва и е идеално да се използва и като каял. Цветът му е пълен и дефиниран. Предлагат се нюанси с матово, перлено и метално покритие.


Той е формулиран със смес от иновативни масла и восъци с омекотяващи качества, които осигуряват гладкост при нанасяне, хомогенен цвят и страхотно смесване. Специалните филмови съставки гарантират перфектно изпълнение и прозрачност на филма. Наличието на висока концентрация на пигменти и перли води до голямо цветово изплащане. Специалните текстуриращи съставки на базата на силициев диоксид увеличават цветното освобождаване.
Започнете от вътрешния ъгъл на горния клепач и следвайте естествената форма на линия на миглите. Спрете според естествената форма на окото или до желания резултат. Повторете операцията на долния клепач. За да придадете по-голяма дълбочина на погледа си, нанесете и върху водната линия. Смесете линията за сенчест ефект.

Тестван офталмологично
Без парабени
Произведено в Италия
продуктов код: 240091 560

https://parfumi.net/pupa-easy-liner-eyes-moliv-za-ochi-pearly-black-560-p-16277.html 

No comments:

Post a Comment