Saturday, August 28, 2021

Chanel Coco Mademoiselle L`eau Privee Night fragrance за жени

Деликатна, чувствена интерпретация на COCO MADEMOISELLE, предназначена за носене през нощта.

Композиран от вътрешния създател на парфюмерист CHANEL Olivier Polge, този мек цветен дървесен аромат празнува чувствеността на нощта с обгръщащи нотки на бял мускус, осветени от мек абсолют на жасмин и акорд на розови листенца.

Eau Pour la Nuit се предлага в спрей за лесно нанасяне.

Chanel Coco Mademoiselle L`eau Privee Night fragrance за жени

Завършете деня си с правилната нотка, като се обградите с мек, успокояващ аромат. Преди лягане напръскайте COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE по врата, китките и деколтето за момент на чиста релаксация.

Оригиналният Coco Mademoiselle е ярък, ексцентричен, пръскащ вид парфюм. L'Eau Privée принадлежи към паралелна реалност, тъй като е изключително деликатна и интимна версия на едноименния аромат. Това е версия за тези, които са се научили от четенето на дългогодишни модерни книги за самопомощ, които първо трябва да се обичате напълно, преди да обичате някой друг.

В Coco Mademoiselle L'Eau Privée има пълна липса на всичко, за което е възможно да се вкопчат мислите на човека, това е нематериален мускусен пашкул с мек розов жасминов блясък, това е полупрозрачен призрак на оригиналния аромат, които бихте разпознали, дори ако загубите обонянието си, просто по сълзене на очите и общ сърбеж. Оливие Полж има експертни познания за ДНК на марката - нито един аромат, който досега е правил, всички те бяха направени с голямо уважение, много внимание и наистина педантична прецизност.

https://parfumi.net/chanel-coco-mademoiselle-leau-privee-night-fragrance-za-jeni-100ml-p-17338.html

No comments:

Post a Comment