Tuesday, August 17, 2021

Givenchy Live Irresistible Rosy Crush EDP парфюм за жени

Направете всеки момент незабравим с Givenchy Live Irresistible Rosy Crush Eau de Parfum Florale Spray, ярък цветен цвят, който е ода на живота.

Изпълнен с розова енергия на жена, която живее свободно и прегръща силата на своята женственост, Rosy Crush е закачливо флиртуващ аромат, който улавя същността на спонтанността със своя съюз между розова свежест и смела жизненост.

Givenchy Live Irresistible Rosy Crush EDP парфюм за жени

От първия шприц Rosy Crush ще завладее. Доминиращите флорални нотки се преплитат с отваряне на розов пипер и годжи плодове, преди да се срещнат с цъфтящ букет от абсолюти на роза и божур в сърцето. На сухо, неговата шипрова основа е запалена от характерна нотка на пачули, което я прави перфектен аромат ден за нощ.

Rosy Crush е обонятелна експлозия от щастие и ако все още не сте се влюбили в нейните прелести, пригответе се да се влюбите до упор. Независимо дали отивате на среща, в офиса или за коктейли, Givenchy Live Irresistible Rosy Crush Eau de Parfum Florale Spray ще създаде магия, която ще ви се стори, че всичко е възможно.

Пирамида на аромата:
Връхните нотки са плодове годжи, розов пипер, портокал, лимон и бергамот;
Средните нотки са роза и божур;
Базовите нотки са мускус, ванилия, пачули и амброксан.

Givenchy Live Irresistible Rosy Crush EDP парфюм за жени е нов аромат лансиран на пазара 2019 година.

https://parfumi.net/givenchy-live-irresistible-rosy-crush-edp-parfyum-za-jeni-75ml-p-17312.html

No comments:

Post a Comment