Tuesday, November 7, 2023

Armaf Odyssey Aoud EDP парфюм за мъже

Впуснете се в завладяващо обонятелно пътешествие с Odyssey Aoud, мъжествен аромат, който събужда сетивата и бележи нова ера в парфюмерията. Това ново издание от 2023 г. майсторски съчетава благородни нотки на лавандула, завладяващ шафран и чувствено индийско орехче в началните си нотки, създавайки завладяващо и луксозно начало, което предусеща предстоящото обонятелно приключение.
Сърцето на Odyssey Aoud майсторски разкрива своите мистериозни дървесни нотки и дълбок уд, вплитайки история за изтънченост и чар. Подобно на обонятелна картина, тези нотки предават усещане за мистерия и елегантност, предизвиквайки приключенския и съблазнителен дух на марката Armaf.

Armaf Odyssey Aoud EDP парфюм за мъже

Базовите нотки, с магнетичен амброксан, земно пачули и чувствен мускус, оставят дълготрайна следа, която обгръща потребителя с усещане за несравнима увереност и магнетизъм. Потопете се в лукса и интригата на Odyssey Aoud, същността на модерен и смел мъж. Открийте новата ера в мъжките аромати с Armaf и се оставете да бъдете увлечени от одисеята на аромата.

Връхни нотки: Индийско орехче, Лавандула, Шафран
Средни нотки: Дървесни нотки, Уд
Базови нотки: Мускус, Амброксан, Пачули.

https://parfumi.net/armaf-odyssey-aoud-edp-parfyum-za-mje-100ml-p-19598.html

No comments:

Post a Comment