Wednesday, November 1, 2023

Calvin Klein Eternity PARFUM за мъже

Calvin Klein Eternity For Men Parfum предизвиква чувственост и страст с интензивна и луксозна композиция, включваща ароматни и чувствени нотки.

Eternity For Men Parfum внася нов интензитет в емблематичния мъжки аромат Eternity. Създадена през 2022 г. от носовете на Alberto Morillas и Frank Voelkl, тази интерпретация съчетава ароматни и чувствени нотки в пристрастяваща композиция. Като начало, ароматът се отваря с прилив на свежест от лавандула, който напомня за оригиналния аромат. След това се развива в интензивна и смела сърцевина от ром, която балансира този аромат с топлина. И накрая, чувствената основа от ванилия добавя последна нотка на сладост.

Calvin Klein Eternity PARFUM за мъже

С други думи, изградена върху оригиналния предшественик, тази версия разкрива луксозен, мъжествен и гурмански подпис. Чувствен, радостен и закачлив, този аромат е израз на вечната любов. Това обонятелно пътешествие е вдъхновено от интимността и страстта между двама влюбени, уловени на разходка по плажа по залеза. Освен това флаконът с цвят на коняк предизвиква топлината на плажен залез, като същевременно запазва изтънчеността на аромата.

Връхни нотки: лавандула;
Сърдечни нотки: ром;
Базови нотки: ванилия абсолют.

https://parfumi.net/calvin-klein-eternity-parfum-za-mje-bez-opakovka-100ml-p-19606.html

No comments:

Post a Comment