Tuesday, March 30, 2021

Tom Ford Beau de Jour EDP парфюм за мъже

Ароматът за перфектно поддържания джентълмен Tom Ford Beau de Jour, пуснат през 2019 г. за частната линия на Tom Ford, ще се предлага вече в нови флакони от края на януари 2020 г. Най-новият флакон е проектиран като комбинация от няколко популярни творения на Tom Ford: цилиндричната форма на флакона е същата като Metallique и Ombre Leather, докато стъклото е матирано с емблематичната оребрена елегантност на линията Tom Ford Signature. Цветът на течността е светло зелен.

Новият Beau de Jour, според къщата на Том Форд, е класически, остър, невероятен!

Tom Ford Beau de Jour EDP парфюм за мъже

Beau de Jour представя перфектно поддържания джентълмен, който обмисля всеки детайл. Той показва най-добрата версия на себе си пред света, но под повърхността има нещо по-дълбоко, освежаващо и възвишено във всичките му слоеве.

Свежо начало на Лавандула от Прованс представя чистите и пламенни аспекти на аромата на Beau de Jour. Прохладният и освежаващ отвор се усилва допълнително с вливане на енергичен хибрид от лавандула.

Сърцевината бие с билковото отражение на африканския розмарин и флорално зеления здравец с неговия фин ментов нюанс, мощен контраст на кожената топлина на дъбовия мъх и електрическото зелено на босилека.

Пачули и Амбър създават земна основа от сияйно дърво и чувствена мускусна топлина, допълнително издигайки освежаващата представа за мъжествеността на Beau de Jour през финала. "

https://parfumi.net/tom-ford-beau-de-jour-edp-parfyum-za-mje-100ml-p-17014.html

No comments:

Post a Comment