Wednesday, March 31, 2021

Alexandre J Morning Muscs EDP унисекс парфюм

Alexandre.J преоткрива понятието аромат, превръщайки го в обект на лукса.
Архитект на материалите и сетивата, Alexandre.J използва необичайно изключителни материали. Той ги извайва, раздвижвайки границите на творението, за да даде живот на предмети, които предизвикват емоции.
Всеки аромат изследва широка гама от обонятелни нотки, идеално дозирани за уникален дизайн и композиция. Използваните суровини са благородни и ценни. Тъй като всеки от тях реагира различно на топлина, се извършва бавен процес на развитие, за да се постигне перфектен баланс.

Alexandre J Morning Muscs EDP унисекс парфюм

Alexandre.J Morning Muscs е унисекс парфюм – въплъщение на чувственост, изтънченост и красота. Съставът завладява с истински френски чар и зарежда с мощен импулс на весела енергия, дава усещане за лекота и щастие. Ароматните цитрусово-плодови нотки разпръскват добро настроение и дават заряд от положителни емоции и ярки впечатления. Възхитителен букет от нежност разкрива старта на парфюма с нотки на праскови, сладък тофи карамел и цитрусови мотиви на мандарини и грейпфрут. Така сладка мекота се комбинира с искри и сочни емоции в сърцето от два вида уханни рози, невинна теменужка и запомнящо се пачули. Дървесна подложка от мъх и мускус придават изтънченост и красота в базата, създават енергия на оптимизъм, елегантност и добавят нотка строгост.

Връхни нотки: тофи карамел, грейпфрут, мандарина, праскова
Сърдечни нотки: пачули, роза, роза дамасцена, теменужка
Базови нотки: мъх, мускус

https://parfumi.net/alexandre-morning-muscs-edp-uniseks-parfyum-100ml-p-17020.html

No comments:

Post a Comment