Monday, April 26, 2021

Mugler Alien Arty Collection EDP парфюм за жени

Новият колекционеркси аромат на Mugler Alien Arty Collector (We Are All Alien) от легендарната поредица Alien е поместен в многоцветен флакон. Оригиналната визия на бутилката е получена чрез високотехнологичнa иновативнa производственa процедурa („случайно интерактивно лакиране“), използвана за пръв път в луксозната парфюмерия. Резултатът е уникално преливане на пет различни цвята чрез случайно приложена последователност. Вследствие на процеса всеки един колекционер има възможността да получи единствено по рода си издание и да се почувства още по-специален.

„We are all Аlien“ в превод „Всички сме извънземни“ е новият хаштаг и мото на серията Alien, поканваща към нов, неизвестен и вълнуващ свят.

Mugler Alien Arty Collection EDP парфюм за жени

Композицията на парфюма запазва някои от основните нотки на предшественика си, като тук се наслаждаваме на повече свежи и сладки плодови акорди. Връхната нотка е мандарина, сърцевината е преплитане от чувствен жасмин и портокалов цвят, а базата е елегантен завършек от топла ванилия, мистичен бял кехлибар и дървесни нотки.

Пирамида на аромата:
Връхни нотки: мандарина;
Средни нотки: жасмин, портокалов цвят;
Базови нотки: кашмеран, ванилия, кехлибар, дървесни елементи.

https://parfumi.net/mugler-alien-arty-collection-edp-parfyum-za-jeni-60ml-p-17058.html 

No comments:

Post a Comment