Tuesday, February 15, 2022

Abercrombie Fitch Away Homme EDT за мъже

Away For Him мирише така, както бихте си представили един съвременен мъж да мирише – готиният човек, който се разхожда по крайбрежната алея. Отваряйки се с хрупкави листа от теменужка, грейпфрут и ананас за освежаващ тон, прохладата на тези аспекти се подсилва от леко пикантното сърце на здравец, джинджифил и бял пипер. И накрая, топлата основа добавя нов земен слой с есенция на кехлибар, русо дърво и ветивер.
Завладяващ танц между хладни, свежи плодове и топли земни кехлибарени тонове, тоалетната вода Abercrombie & Fitch Away For Him е водно-фужерен аромат. Поместен в иновативна, но вечна бутилка, Away For Him наистина ви позволява да избягате, докато вдишвате хладния му съвременен аромат.

Abercrombie Fitch Away Homme EDT за мъже

Вдъхновени от онзи момент, в който поемате дълбоко дъх и се отпускате, след като завършите пътуването си и пристигнете на дестинацията си, контрастиращите бележки в Away For Him ви отвеждат в кратко приключение от хладно към топло, за да намерите този момент на релаксация.
Прохладното водно усещане на Away For Him и неговите игриви нотки придават на аромата отчетлива индивидуалност. За сравнение с друга тоалетна вода, Away For Him е подобна на BVLGARI Aqva Pour Homme Marine, но има добавена нотка на топъл кехлибар.

Връхни нотки
са виолетка, грейпфрут и ананас;
Средни нотки са здравец, джинджифил и пипер;
Базовите нотки са ветивер, дървесни нотки и сандалово дърво

https://parfumi.net/abercrombie-fitch-away-homme-edt-za-mje-100ml-p-17878.html

No comments:

Post a Comment