Thursday, February 24, 2022

Paco Rabanne Lady Million Fabulous EDP парфюм за жени

Lady Million, един от бестселърите на парфюмната колекция на Paco Rabanne, получава нова, интензивна версия, обявена като богато слънчево и флорално творение, където искрящи бели цветя се сблъскват с дълбоко съблазнителна основа. LADY MILLION FABULOUS пристига след Lady Million Empire, богат и чувствен флорален аромат, който съблазнява с деликатна доза коняк и плодови нотки.

Paco Rabanne Lady Million Fabulous EDP парфюм за жени

„Животът е страхотен. Време е да блесне! Открийте новия женствен аромат от Paco Rabanne, Lady Million Fabulous, кралицата на нощта. Когато партито е в началото, тя е в нейната власт: дълбоко приказна и облечена, за да впечатли.“ - от официалната страница на Paco Rabanne.

Новата композиция остава лоялна към жасминовия цвят от предишното творение, сега комбиниран с млечна тубероза и слънчев иланг иланг. Сочност и динамика се осигуряват от искрящи нотки на мандарина и розов пипер в началото. Съблазнителната топлина и кремообразното докосване идват от приятната доза ванилия в пътеката, смесена с елегантни акорди на мъх и боб тонка.

Връхни нотки: мандарина, розов пипер
Средни нотки: жасмин, млечна тубероза, слънчев иланг иланг
Базови нотки: мъх, зърна тонка, ванилия

https://parfumi.net/paco-rabanne-lady-million-fabulous-edp-parfyum-za-jeni-80ml-p-17886.html

No comments:

Post a Comment