Thursday, March 10, 2022

Christian Dior Miss Dior 2021 EDP парфюм за жени

Парфюмът Miss Dior от къщата на Dior е преживял много прераждания. Последната беше версията от 2017 г. Новата парфюмна вода Miss Dior излиза през септември 2021 г., обявена за прераждането на този аромат, изпълнен с любов и надежда.

Оригиналната Miss Dior е лансирана през 1947 г. като аромат, който представлява надежда и щастие след мрачен период на война. По това време този аромат беше синоним на обновено щастие, поезия и хармония за Christian Dior. Оттогава мис Диор ни кани да се удивим на любовта и красотата на света, както гласи къщата.

Christian Dior Miss Dior 2021 EDP парфюм за жени

Новият аромат Miss Dior е базиран на нотката на розата Centifolia, с нейните медени и пиперливи нотки, която царува над изключително кремообразното кадифено сърце. Бродирана е с прясна момина сълза, божур и прахообразни нотки на ирис. Основата има дървесни, земни и ванилови аромати. Новият аромат е като обонятелен "millefiori", който сякаш носи безброй цветя в безкрайни цветове.

Творението е подписано от вътрешния парфюмер на Dior Франсоа Демаши. Той каза, че розата в тази версия е малко по-пикантна и че е добавил малко плодови аромати на кайсия и праскова към нея.

Връхни нотки: момина сълза, божур, ирис;
Сърце: Centifolia роза, кайсия, праскова;
База: тонка, мускус, ванилия от Папуа Нова Гвинея, бензоин, сандалово дърво.

https://parfumi.net/christian-dior-miss-dior-2021-edp-parfyum-za-jeni-100ml-p-17911.html

No comments:

Post a Comment