Saturday, March 19, 2022

Sergio Tacchini I love Italy EDT за мъже

„Двойка“ аромати: един за него, един за нея, вдъхновен от автентичното италианско наследство на марката Sergio Tacchini с италиански съставки и богати вкусове, обичани в цял свят.
Италия: богата история на изкуството и културата, но изтънчена простота в смесването на класически и ежедневен начин на живот.


Новите аромати празнуват любовта към Италия, с нейните типични прекрасни пейзажи. Новата колекция е почит към богатата италианска история, изкуство и култура, с италианската средиземноморска мандарина като общ елемент между двата аромата.

Sergio Tacchini I love Italy EDT за мъже

Sergio Tacchini I love Italy за мъже - Елегантен и светъл аромат, вдъхновен от цветния и слънчев Позитано. Свежестта на цитрусовите плодове експлоадира с връхните нотки и отвежда към типичните очарователни италиански пътеки, където ясните нотки на мандарина и кората на бергамот изобилстват със своите плодови и искрящи аромати. Ароматът има характерна хармония, обогатена с интензивни сърдечни нотки: средиземноморският въздух и солено море покриват кожата с топъл плик и пренасят ума към брега на Амалфи през лятото. Есенциите от розмарин и петитгрейн придават флорален аромат. Дървесните базови нотки създават чувствен и силно мъжествен аромат, който в комбинация с мъхест и мускусен акорд, изтласква аромата отвъд границите на безкрайната чувственост.

https://parfumi.net/sergio-tacchini-love-italy-edt-za-mje-100ml-p-17928.html

No comments:

Post a Comment