Wednesday, September 14, 2022

Paco Rabanne Fame EDP парфюм за жени

Ароматът на Paco Rabanne Fame има 90 процента от съставките си с естествен произход, веган е и се произвежда във Франция. Идеята е била да се създаде нов шипров аромат, използвайки три нотки на тамян, обвити във ванилия и сандалово дърво. Други ключови съставки са натурално манго и жасмин.

Жасминът се добива от Грас, Франция, който се извлича чрез микротечна технология, олибанумът се добива по устойчив начин от Сомалия. „Сандаловото дърво също е добито по устойчив начин от Австралия, а има и социално отговорна ванилия от Мадагаскар. Акордът на манго е направен за първи път с изцяло натурални съставки“.

Paco Rabanne Fame EDP парфюм за жени

Бутилката на Fame е направена от лъскава "сребърна" и "златна" пластмаса, тя трябва да улови блясъка от 60-те години и да "галванизира младото поколение", според Vincent Thilloy, главен бранд директор на Paco Rabanne. Дизайнът на бутилката включва емблематичната верижна рокля и ботуши, имитиращи тези, проектирани за марката от творческия директор Julien Dossena, както и обеци и гривна, подобни на някои от най-продаваните аксесоари на марката.

Връхните нотки са манго и бергамот;
Средните нотки са жасмин и олибан;
Базовите нотки са ванилия и сандалово дърво.

Paco Rabanne Fame EDP парфюм за жени е нов аромат лансиран през 2022 година.

https://parfumi.net/paco-rabanne-fame-edp-parfyum-za-jeni-80ml-p-18348.html

No comments:

Post a Comment