Saturday, September 24, 2022

Pupa VAMP! Forever Black спирала

Емблематичната спирала на Pupa във версия Forever. Огромен обем. Непобедима издържливост. Перфектни мигли всеки път.
Емблематичната спирала #Vamp! в изключителната версия #Forever за преувеличено голям обем и ненадмината устойчивост срещу размазване. Перфектни мигли, винаги!

Четката със синусоидална форма от меки и плътни фибри поема максимално количество продукт за ултра щедър, модулируем и равномерен обем. Изключителна комбинация от восъци и текстуриращи агенти осигурява обем, който може да се “дозира“ от интензивен до огромен. Летливи агенти гарантират голяма дълготрайност и висока устойчивост на вода, пот, високи температури и влажност. Филмообразуващи агенти фиксират продукта върху миглите за непроменен ефект без размазване. Високият процент ултрачерни микропигменти осигурява интензивно и незабавно освобождаване на цвета още с първото нанасяне. Богатата и кремообразна текстура, обогатена с масло от Сладък Бадем с овлажняващи свойства, обгръща миглите без да ги утежнява и ги поддържа меки и гъвкави.

Pupa VAMP! Forever Black спирала

Клинично и офталмологично тествана.
Подходяща за чувствителни очи и носещите контактни лещи.
Без парабени. #parfuminet

УПОТРЕБА: За оптимално освобождаване на продукта, плъзнете апликатора два пъти нагоре-надолу във флакона. Започнете от основата на миглите и ги разресвайте със зигзагообразни движения до върховете. Препоръчително е спиралата да се нанася многократно, преминавайки от едното око към другото, докато се получи желания обем. За финално оформяне използвайте върха на апликатора перпендикулярно на миглите. За да премахнете спиралата, използвайте двуфазен дегримьор. За да направите премахването още по-ефективно е препоръчително да задържите напоения с дегримьор диск върху клепача за 10-15 секунди, а след това да го изтеглите към слепоочието.

https://parfumi.net/pupa-vamp-forever-black-spirala-p-18466.html

No comments:

Post a Comment