Wednesday, January 18, 2023

HB Anti Wrinkle Eye крем против бръчки за очи

HB Dead Sea Minerals е международна козметична компания, разположена в Израел и дистрибутира в повече от 55 страни по света.
Козметиката на HB съчетава минерали от Мъртво море с най-добрите активни съставки, за да получите най-ефективните продукти. Нашите продукти са обогатени с витамини, растителни екстракти, ароматни масла и съставки против стареене като колаген, пептиди и хиалуронова киселина за постигане на здрава и блестяща кожа и коса.
Всички наши продукти са одобрени по международните здравни стандарти – ISO и GMP, не съдържат парабени и не са тествани върху животни.

HB Anti Wrinkle Eye крем против бръчки за очи

HB Dead Sea Minerals Anti Wrinkle Eye Cream Крем за очи против бръчки - 50ml

Революционен крем, дълбоко хидратиращ и бързо попиващ за зоната около очите и деколтето. Този крем помага за предотвратяване на сухота, осигурява мекота и успокоява кожата. Помага за прикриване на подпухналостта и тъмните кръгове, действа като основа за грим и има изглаждащ ефект на изразителните бръчки. Околоочен крем против бръчки е подходящ както за мъже, така и за жени, които търсят перфектната грижа за зоната около очите. Овлажнява зоната около очите, оставяйки я гладка и отпусната. Обогатен с лайка, масло от шипка, масло от авокадо, екстракт от алое вера, екстракт от зелен чай, витамини A+B5+E и минерали от Мъртво море. Кремът съдържа още хиалуронова киселина и UV филтър.

Подходящ за всеки тип кожа.

Начин на употреба: Сутрин и преди лягане нанесете няколко капки от крема върху клепачите и шията и разнесете внимателно. Подходящ и за зоната над устните. Не поглъщай. Пазете от очите. Изплакнете очите веднага, ако продуктът влезе в контакт с тях. Дръж далеч от деца. Не използвайте, ако сте чувствителни към съставките.

https://parfumi.net/hb-powerful-anti-wrinkle-moschen-krem-protiv-brchki-50ml-p-18977.html

No comments:

Post a Comment