Thursday, January 12, 2023

Mercedes-Benz The Move Live the Moment EDP за мъже

The Move Live The Moment е творение, което изпраща посланието да изживеем живота си пълноценно и всеки момент максимално!
„Наслаждавай се, грабни момента, движи се, скачай, танцувай, смей се! Нека светът знае, че съществуваш. Живей живота си. Времето е сега; мястото е тук. Представяме ви сплотения вик на новия аромат на Mercedes-Benz: Движете се, изживейте момента. Аромат, който капсулира духа на свободата, същността на градския живот. Нова, по-интензивна версия, която олицетворява движението, модерния живот и желанието да грабнете деня. Аромат, който вдъхновява свободата на мисълта и действието. Аромат, който отключва сетивата. Това е парфюм, който се разгръща като любовно писмо към живота във всички възможности и изненади, които крие. Носенето на The Move Live the Moment е интензивна, мощна декларация за самоутвърждаване.

Mercedes-Benz The Move Live the Moment EDP за мъже

Доминик Ропион, носът зад THE MOVE, създаде освежаваща, пристрастяваща, гурменска версия на оригинала.
„Натискане на фужер до максимум.“ Имайки предвид тази концепция, той се зае със структурирането на Live the Moment, наслоявайки мъх, бергамот, градински чай и здравец, пронизани с блясък на джинджифил, гарниран от чувствено пачули, обвито в бензоин, за да придаде топлина, богатство и сладострастно покритие на аромат. Live The Moment е двойна игра на съживяваща свежест, поставена върху мощни, ориенталски дървесни базови нотки.

https://parfumi.net/mercedes-benz-the-move-live-the-moment-edp-za-mje-bez-opakovka-100ml-p-18946.html

No comments:

Post a Comment