Monday, April 17, 2023

D&G Dolce Q Eau de Parfum парфюм за жени

Най-новият женствен аромат, Q by Dolce & Gabbana, току-що е пуснат на пазара, обещавайки нова черешова версия в "черешовата вълна" от аромати . Q с короната пристига във флакон със същата форма като мъжкия аналог, увенчан със златна корона и украсен с червени детайли. Сокът е розов, обявявайки плодовата и флорална тема на най-новия аромат.

Q by Dolce & Gabbana е подписан от парфюмериста Daphne Bugey, избирайки основните нотки на сицилиански лимон (радостен и искрящ ефект), череша (контраст от сладки и кисели вкусове) и кедрово дърво (за решителната и чувствена следа).

D&G Dolce Q Eau de Parfum парфюм за жени

Както Dolce&Gabbana обявява: "Страст, сила, мощ: това е Q от Dolce & Gabbana. Дървесна и плодова парфюмна вода, достойна за силата и харизмата на истинска кралица."

Връхни нотки: Ароматът се отваря с искрящи цитрусови нотки на сицилиански лимон и червен портокал, придружени от деликатни жасминови листенца.
Средни нотки: В сърцето на парфюмната вода Q by Dolce&Gabbana се крие сладката и хрупкава нотка на череша, съблазнена от кремообразния хелиотроп.
Базови нотки: Нотки на кедрово дърво, кристален мускус и мек мускус придават на букета интензивно мощно докосване.

https://parfumi.net/dg-dolce-eau-de-parfum-parfyum-za-jeni-100ml-p-19261.html

No comments:

Post a Comment