Saturday, April 8, 2023

Ralph Lauren Ralph`s Club PARFUM парфюм за мъже

Съберете се в Ralph’s Club, където се срещат иконите на стила и културата. Представяме ви новото ниво на интензивност, Ralph’s Club Parfum, силно концентриран аромат за истинския маниак на стила. Ексклузивно изработен и безкрайно съблазнителен, чувственият аромат на Ralphs Club Parfum ви отвежда още по-навътре в най-великата нощ в живота ви за изживяване, изобилстващо от несравнима елегантност и незабравим стил.
Вдъхновен от едновечерното модно изживяване на Ralph Lauren за есен 2019 г., Ralph’s Club ви кани отново да изживеете най-страхотната нощ в живота си с нова интензивност.
Парфюм, който придобива нов, интензивен израз чрез комбиниране на богати, дървесни нотки и смели, пикантни аспекти.

Ralph Lauren Ralph`s Club PARFUM парфюм за мъже

Съставките от естествен произход, луксозно изработени за Ralph Lauren с най-добро качество, оставят дълготрайна следа, която ви отвежда в нощта. Този автентичен мъжествен аромат придобива нов израз на Ralph’s Club, който съчетава богати, дървесни нотки и смели, пикантни аспекти.
Свежите нотки на Lavandin се вливат с неочакван, пикантен кардамон. Изключителната интензивност на ветивера се смесва с топлите нотки на пачули. Богат, чувствен аромат, който вдъхновява заедността. Открийте силата на Ralph’s Club Parfum, най-великата нощ в живота ви, уловена в аромат.

Връхни нотки: масло от мандарина, акорд на ябълка, масло от кардамон
Средни нотки: Лавандин, Градински чай олио, Geranium Absolute
Базови нотки: Сърце на ветивер, масло от пачули, кашмера

https://parfumi.net/ralph-lauren-ralphs-club-parfum-parfyum-za-mje-100ml-p-19338.html

No comments:

Post a Comment