Monday, July 17, 2023

Mugler Angel Elixir EDP парфюм за жени

През 2022 г. марката за парфюми и висша мода Mugler отпразнува 30-ата годишнина на своя емблематичен дамски парфюм Angel, аромат, който беляза света на парфюмерията завинаги, със своята ексцентричност и сладка дървесност и бутилка за многократно пълнене. През 2023 даде живот на Angel Elixir, супер мощна и брилянтна звезда, която се присъединява към обонятелната вселена на Angel.

Mugler Angel Elixir EDP парфюм за жени

Angel Elixir е обновен аромат, който се ражда от недрата на най-емблематичните звезди на Mugler, неочакваната чувственост на цветята на Angel Nova, топлината на Angel Eau de Toilette и изобилния характер на Angel Eau de Parfum, да преоткрие екстравагантния смел дух на всички парфюми Angel чрез нова концентрация, която изразява невероятната женственост на супер жена.

Ароматът му започва с експлозия от пикантна енергия от розов пипер, в която се върти мощна и светеща триада от флорална женственост на портокалов цвят, жасмин и иланг-иланг, това, което наричаме "поясът на Орион" на парфюмерията, е импрегнирано с докосване кремообразно и млечно от сандалово дърво. В основата бляскава мъгла от бърбън ванилия изхвърля цялата си сладост, контрастирайки с Amber Extreme, интригуваща молекула, която дава интензивно сухо, дървесно и топло усещане.

Връхни нотки: Розов пипер
Средни нотки: портокалов цвят, жасмин, иланг-иланг, сандалово дърво
Базови нотки: Бурбонска ванилия, Амбър Екстрийм.

https://parfumi.net/mugler-angel-elixir-edp-parfyum-za-jeni-100ml-p-19474.html 

No comments:

Post a Comment