Friday, July 21, 2023

Rochas Girl Life EDP парфюм за жени

ПРАЗНИК НА ЖИВОТА. Rochas Girl Life, изтънчен и дързък аромат, който ви кани да празнувате живота.
Като вълна от положителна енергия, Rochas Girl Life вдъхва радост чрез своята парфюмна вода Amber Fruity Floral Eau de Parfum.

Ароматът се отваря с живи и искрящи нотки на пъпка от касис. В сърцето ослепителен букет от жасмин, тубероза и роза се слива и ни отвежда в ослепителен вихър от сила. В основата ванилията е облечена в дървесни аспекти и кремообразен мускус, за да предложи интензивна и обгръщаща следа.

Rochas Girl Life EDP парфюм за жени

Веган парфюмна вода, направена от 93% съставки от естествен произход Отговорни суровини:
 - Абсолют на жасмин, чиста, проследима и устойчива съставка, направена от зелен разтворител от 100% растителен произход с уникални обонятелни аспекти.

- Преработената етерична роза е комбинация от рециклирана розова вода и етерично масло, създавайки съставка с уникални флорални аспекти.

Парфюмната вода Girl Life е облечена в градация на лилав цвят за решително женствено и изтънчено докосване. Вярна на ангажиментите си, бутилката Girl Life е направена от 40% рециклирано стъкло.
Открийте бутилката за многократно пълнене от 75ml и нейния екологичен пълнител от 150ml. Произведен във Франция, този аромат е създаден благодарение на френското ноу-хау.

https://parfumi.net/rochas-girl-life-edp-parfyum-za-jeni-75ml-p-19480.html

No comments:

Post a Comment