Thursday, November 2, 2023

Calvin Klein Eternity Reflection EDP парфюм за жени

Calvin Klein Eternity Reflections For Women е вибриращ флорален и тропически аромат, който представлява лятна романтика.

Calvin Klein Eternity Reflections е създадена от парфюмериста Jacques Huclier и перфектно олицетворява лятото в бутилка. Събуждайки лятна романтика, този аромат черпи вдъхновение от тропически летни плодове и деликатни бели цветя. Като начало композицията започва с плодови нотки на пищна круша и червен портокал. След това разкрива флорална сърцевина с интензивен и топъл жасмин, изсъхващ до енергична, но деликатна нотка на сандалово дърво.

Calvin Klein Eternity Reflection EDP парфюм за жени

Освен това, бутилката на този аромат е продължение на този аромат. Запазвайки идентичността на минималистичния флакон на аромата, спокоен зелен цвят на морска пяна напомня цветовете на лятото. Докато черно-бялата външна опаковка блести с искри в океана, представяйки отраженията на лятната любов. Като последна бележка, този аромат е веган и съдържа 94,4% съставки от естествен произход. Ода на пламтящото слънце и отразяващия океан, този аромат е наистина неустоим.

Връхни нотки: круша и червен портокал;
Сърдечни нотки: жасмин;
Базови нотки: сандалово дърво.

https://parfumi.net/calvin-klein-eternity-reflection-edp-parfyum-za-jeni-100ml-p-19607.html

No comments:

Post a Comment