Tuesday, November 14, 2023

Cartier Carat EDP парфюм за жени

Cartier Carat представлява ароматно тълкуване на диаманти. Cartier парфюмериста Mathilde Laurent искаше да направи парфюм, който ще да блести така жив и интензивен, колкото диаманти. Carat е описан като цвете, изпълнено с живот, експлозия на удоволствие и свежест с молекули на радост, натоварени с кристална енергия.

За да постигне това, производителят на парфюми реши да имитира оптичен фонем, който е характерен за диамантите: дифракция на цвета. Така тя избра седем различни свежи цветя, които, когато се съчетават, формират ново, абстрактно цвете.

Cartier Carat EDP парфюм за жени

Съставът представя цветовете на дъгата под формата на цветя; виолетово, индиго, синьо, зелено, жълто, оранжево и червено са заловени с нотки на виолетово, лилия, зюмбюл, иланг-иланг, нарцис, орлови нокти и лалета.

Аромата започва в началото малко по-силно и остро и за няколко кратки мигa. Точно преди да се замислите дали не е много остър, или просто не е подходящ за вас, той се успокоява в нещо свежо , сладко, но не поразително, и само леко плодово, леко зелено. Десет минути по-късно, Carat е бледо, но светло и слънчево и весело, пролетно флорално. Както се рекламира, ще уловите светкавици на отделните флорални ноти - има прекрасни извивки на нарцис тук и там - но нито една нота не доминира дълго.

https://parfumi.net/cartier-carat-edp-parfyum-za-jeni-100ml-p-13105.html

No comments:

Post a Comment