Monday, March 18, 2024

Mercedes-Benz Fanciful Edition EDT за жени

For Women Fanciful Edition е роден, за да представи чар, канейки ви да се потопите в света на великолепието. Ароматът е завладяващ с присъствието на много цитрусови плодове, рози, порцеланови цветя и мускус. Открийте сега новото ограничено издание на Mercedes-Benz с яркото и изискано присъствие на флорални и плодови аромати.
Fanciful Edition е перфектната комбинация от блясък, лукс и екстравагантност. Парфюмът е комбинация от радост, красота и силни лъчи светлина; Покана да блеснете, уверено да изразите себе си и да внесете неустоим чар! Ароматът ви подтиква да бъдете прекрасни и да покажете своя чар по много модерен начин. Всички са отразени в искрящи цветове на розова и лилава светлина.

Mercedes-Benz Fanciful Edition EDT за жени

Влезте в свят, изпълнен със светлина, за да изразите своята искряща енергия и страстна природа! Оставете се да бъдете заобиколени от свежия аромат на лимон и зелена мандарина, съчетани с перфектната комбинация от роза, фрезия и жасмин. След това има прегръдка от смирна, цвят на франжипани, кехлибарено дърво и топъл мускус, за да ви пренесе в една прекрасна и искряща земя на съблазънта.
Дизайнът е жизнен с розови и лилави тонове, винаги играейки със светлина, за да създаде преливащи отражения.

Връхните нотки са зелена мандарина и лимон;
средните нотки са фрезия, жасмин и роза;
базовите нотки са тамян, франжипани, бял мускус и кехлибарено дърво.

https://parfumi.net/mercedes-benz-fanciful-edition-edt-za-jeni-90ml-p-19922.html

No comments:

Post a Comment