Saturday, March 16, 2024

Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino Extrait de parfum Унисекс аромат

Един от най-очарователните градове в Италия е необикновената Флоренция. Богатата история, традиции и красота на града се изразяват в неговите улици и спиращи дъха паметници. От всяка една тухла на старите дворци лъха история и легенди, които завладяват посетителя от първия момент.


Spirito Fiorentino, или “духът на Флоренция”, сега е уловен в бутилка, червена като магическата луна и излъчва своята благотворна магия. Ароматът се отваря с изящен букет от цветя, лилава лилия (символът на Флоренция) и жасмин, обгърнати от силата на италианския шафран и свежестта на портокала. Главата е едновременно богата и скъпоценна и седи върху наситена сърцевина от иланг-иланг и магнолия. Афродизиакът Grey Amber подсилва композицията и е обгърнат от ефирната сладост на Момина сълза.

Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino Extrait de parfum Унисекс аромат

В най-добрата тосканска традиция, цялото творение се основава на ценни и уникални дървета. Заедно със сандалово дърво откриваме бреза и мускус от библиотеката Terenzi и силата на тосканската кожа, заедно с дъбов мъх от омагьосаните Апенини.

Връхни нотки: лилия, портокал, жасмин и шафран
Сърдечни нотки: иланг иланг, магнолия, кехлибар и момина сълза
Базови нотки: дъбов мъх, сандалово дърво, бреза, тосканска кожа, мускус и кехлибар.

 https://parfumi.net/tiziana-terenzi-spirito-fiorentino-extrait-de-parfum-uniseks-aromat-100ml-p-19724.html

No comments:

Post a Comment