Wednesday, July 31, 2024

Zimaya Rose of Dreams Унисекс парфюмна вода

Zimaya Rose of Dreams идеално съчетава преплитането на зелени, флорални, плодови и дървесни нотки. Той е обвит в мъгла от мечти, предизвиква носталгични мисли, но в същото време идеално тонизира и освежава.

Този хипнотизиращ аромат се отваря със свежи, плодови връхни нотки на праскова, зелени нотки и касис, създавайки жизнено и съблазнително начало. Сърцето на аромата разкрива изтънчена комбинация от бял мускус, кедрово дърво, черен пипер, корен от ирис и виолетови листа, придаващи дълбочина и характер. Базовите нотки на роза и ирис допълват тази композиция, оставяйки флорална и обгръщаща следа, която се запазва във времето.

Zimaya Rose of Dreams Унисекс парфюмна вода

Връхни нотки: праскова, зелени нотки, касис
Сърдечни нотки: бял мускус, кедрово дърво, черен пипер, корен от ирис, листа от теменуга
Базови нотки: роза, ирис

Rose of Dreams е идеалният избор за тези, които искат уникален и завладяващ парфюм, подходящ за всеки повод. Независимо дали за специално събитие или за ежедневна употреба, този елегантен и изискан аромат ще ви накара да се чувствате специални по всяко време. Открийте мечтата, която се съдържа във всяка капка Rose of Dreams и се оставете да бъдете обгърнати от нейната магия.

Този парфюм наподобява: Louis Vuitton Rose des Vents

https://parfumi.net/bg/arabski-parfyumi/3954-7300-zimaya-rose-of-dreams-uniseks-parfumna-voda-6290171072867.html

Monday, July 29, 2024

Armaf Tres Nuit Pour Homme Тоалетна вода за мъже

Armaf Tres Nuit за мъже ще ви покаже как да направите трайно впечатление на околните. Парфюмът ще ви привлече още в началото чрез уникалния дизайн на флакона, от друга страна чрез самата мъжествена ароматно-пикантна композиция. Тази тоалетната вода се превръща в отличен аксесоар, който може да се носи всеки ден.

Armaf Tres Nuit Pour Homme Тоалетна вода за мъже

В началото композицията на аромата се отваря триото от лимонена върбинка, ирис и свеж лимон. Сърдечната нотка оживява с лавандула, теменужка и пикантни нотки, а в базовата нотка забелязвате топло сандалово дърво.

Връхни нотки: Лимон, върбинка, ирис
Средни нотки: Лавандула, пикантни нотки, виолетка
Базови нотки: Кехлибар, сандалово дърво

https://parfumi.net/bg/arabski-parfyumi/3929-7267-armaf-tres-nuit-pour-homme-toaletna-voda-za-maje-6085010094663.html

Armaf Tag Donna Colorata Парфюмна вода за жени

Открийте очарователния аромат на Tag Her Donna Colorata, нов кехлибарен флорален аромат за жени от Armaf. Потопете се във връхните нотки на касис, петигрейн и мандарина, последвани от средни нотки на портокалов цвят, лавандула и жасмин. И накрая, усетете примамливите базови нотки на амбра, ванилия, кедър и мускус.

 

Armaf Tag Donna Colorata Парфюмна вода за жени

Повдигнете сетивата си с Tag Her Donna Colorata, аромат на изтънченост и лукс.

Връхни нотки: касис, петигрейн и мандарина
Сърдечни нотки: портокалов цвят, лавандула и жасмин
Базови нотки: ванилия,кехлибар, кедър и мускус.

https://parfumi.net/bg/arabski-parfyumi/3915-7248-armaf-tag-donna-colorata-parfumna-voda-za-jeni-6294015163902.html

Sunday, July 28, 2024

Armaf Black Saffron Парфюмна вода за мъже

 Впуснете се в едно обонятелно пътешествие с Armaf Black Saffron. Аромат, който запалва сетивата със своята завладяваща комбинация от подправки, дървесина и цветя.Освободете вътрешното си очарование с този пикантен, дървесен шедьовър.
Разкриване на същността на черния шафран: танц на изобилие и мистерия.
Луксозен ориенталски пикантен аромат, известен със своята топлина, дълбочина и чувствен характер.

Armaf Black Saffron Парфюмна вода за мъже

Black Saffron от Armaf е вдъхновен от Black Saffron от Byredo.
Armaf Black Saffron улавя подобни екзотични и съблазнителни характеристики, смесвайки мускус, пачули, зърна тонка и ванилия във връхните нотки, последвани от джинджифил, лавандула и индийско орехче в средата. И завършва със сандалово дърво, ветивер и кехлибар в основата. Тази комбинация предлага богат, пикантен и земен профил, напомнящ за неговото вдъхновение.

Връхни нотки: пачули, ванилия, мускус, боб тонка.
Средни нотки: лавандула, индийско орехче, джинджифил.
Базови нотки: сандалово дърво, кехлибар, пачули, ветивер.

https://parfumi.net/bg/arabski-parfyumi/3916-7250-armaf-black-saffron-parfumna-voda-za-maje-6294015166156.html 

Thursday, July 25, 2024

Cacharel Catch Me L'Eau Тоалетна вода за жени

За летния сезон на 2014 г. Cacharel пуска нова колекция фланкери, наречена Summer Splash, съдържаща три "L'Eau" версии на популярните аромати Noa от 1998 г., Amor Amor от 2003 г. и Catch... Me от 2012 г. Noa L'Eau , Amor Amor L'Eau и Catch...Me L'Eau са вдъхновени от свежия океански бриз, ароматни летни цветя, прясно набрани червени горски плодове, коктейли и уханието на целуната от слънцето кожа.

За летния сезон на 2014 г. Cacharel пуска нова колекция фланкери, наречена Summer Splash, съдържаща три "L'Eau" версии на популярните аромати Noa от 1998 г., Amor Amor от 2003 г. и Catch... Me от 2012 г. Noa L'Eau , Amor Amor L'Eau и Catch...Me L'Eau са вдъхновени от свежия океански бриз, ароматни летни цветя, прясно набрани червени горски плодове, коктейли и уханието на целуната от слънцето кожа.  Catch Me... L'Eau е обявен за свеж и закачлив гурме коктейл. Връхните нотки включват акорди на жасминов чай, петитгрейн и мандарина. Звездовиден анасон и портокалов цвят в сърцето на парфюма са положени върху основата на чай мате и мускус.  Връхни нотки: жасмин, мандарина, чай и петитгрен; средни нотки: портокалов цвят и звездовиден анасон; базови нотки: са мате и мускус.

Catch Me... L'Eau е обявен за свеж и закачлив гурме коктейл. Връхните нотки включват акорди на жасминов чай, петитгрейн и мандарина. Звездовиден анасон и портокалов цвят в сърцето на парфюма са положени върху основата на чай мате и мускус.

Връхни нотки: жасмин, мандарина, чай и петитгрен;
Средни нотки: портокалов цвят и звездовиден анасон;
Базови нотки: са мате и мускус.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/2298-4521-cacharel-catch-me-l-eau-eau-de-toilette-women-3605521967107.html

Wednesday, July 24, 2024

Al Haramain Noir French Collection Унисекс парфюмна вода

Добре балансирана смес от богати подправки и агарово дърво, това е дълбок тъмен аромат.

Интензивната роля на черния пипер контролира цитруса на грейпфрута още при първото подушване. Разкошната нотка на шафран и кардамон разширява сладост с величествен мед в средната нотка. Ароматът завършва с базови нотки от агарово дърво (уд), тамян (олибанум), пачули и ветивер.

Al Haramain Noir French Collection Унисекс парфюмна вода
 
Този добре изработен, балансиран и интензивен аромат може да бъде популярен мъжки избор. С черен екстериор и невероятна комбинация отвътре, Haramain Noir определено е един от тях.

Връхни нотки: черен пипер, нероли, грейпфрут
Сърдечни нотки: шафран, мед, кардамон
Базови нотки: агарово дърво, олибанум, пачули, ветивер.

https://parfumi.net/bg/arabski-parfyumi/3892-7198-al-haramain-noir-french-collection-unisex-parfumna-voda-6291106813098.html

Tuesday, July 23, 2024

Elie Saab Le Parfum Bridal Парфюмна вода за жени

Elie Saab Le Parfum Bridal стартира през есента на 2023 г. като аромат, който черпи вдъхновение от богатата булчинска колекция на дизайнера ELIE SAAB.

Булчински парфюм е квинтесенцията на красотата и изяществото. Отразявайки същността на булчинския букет, той преплита флорални и кремообразни елементи, за да създаде едно наистина омагьосващо обонятелно изживяване. Романтичната привлекателност на гардения намира израз в хармония с неустоима комбинация от сияен кехлибар, кадифено бяла ванилия и слънчев иланг-иланг. Светещите аспекти на мандарина и портокалов цвят придават озаряващо докосване.

Elie Saab Le Parfum Bridal Парфюмна вода за жени

Под светлините на прожекторите всички погледи са вперени в нея. Тя излъчва красота и увереност. Тя знае, че изживява един от най-ценните моменти в живота си. Светлината блести във всяка пайета на бежовата й рокля, цвета на къщата Elie Saab.
Аромат, толкова разкошен и сияен, колкото момента, който тя преживява.
Ода на Светлината, фирмените аромати на Elie Saab въплъщават най-сияещата женственост и отразяват вродената елегантност и изключителни детайли на ливанската модна къща.

Връхни нотки: есенция от мандарина, портокалов цвят
Сърдечни нотки: мадагаскарска ванилия, есенция иланг-иланг, гардения
Базови нотки: мускус, суматрански бензоин, кехлибар.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/3832-7110-elie-saab-le-parfum-bridal-parfumna-voda-za-jeni.html 

Sunday, July 21, 2024

Ajmal Qafiya Sport Унисекс парфюмна вода

Ajmal Qafiya Sport е дървесен флорален мускусен унисекс аромат.

Qafiya Sport има за цел да привлече него и нея, които са спортни, здравословни и общителни хора.
Връхните нотки на аромата са комбинация от свежи и пикантни нотки, съставени от бергамот, индийско орехче и теменужка. Цветно и дървесно сърце подсилва повдигащата същност с Rosa Damascena, кедър, кафеени зърна и брезов катран, преди да се настани в кехлибарена кожена основа от сандалово дърво, кехлибар и кожа.

Ajmal Qafiya Sport Унисекс парфюмна вода

Връхни нотки: бергамот, индийско орехче и теменужка;
Средни нотки: брезов катран, кедър, кафе и дамаска роза;
Базови нотки: сандалово дърво, кожа и кехлибар.

https://parfumi.net/bg/arabski-parfyumi/3877-7179-ajmal-qafiya-sport-unisex-parfumna-voda-6293708011032.html

Jean Paul Gaultier Scandal Absolu Pour Homme

 Популярната колекция Scandal на къщата на Jean Paul Gaultier се разширява с два нови аромата, налични като интензивната версия, Parfum Concentree.
Gaultier ни кани да опитаме смелата и пищна есенция на SCANDAL ABSOLU, аромат, който предефинира чувствеността със своя провокативен дизайн и интензивен аромат.

Jean Paul Gaultier Scandal Absolu Pour Homme

Scandal Pour Homme Absolu издига оригинала със своята интензивна същност, въплъщавайки квинтесенцията на вечната изтънченост и луксозни материали, като същевременно предизвиква шепот за скандал. Scandal Absolu ви кара да разкриете истинската си същност, да прегърнете увереността, за да шокирате и да вдъхнете страхопочитание с пленяващия си микс.
Слива Мирабел, акорд на кестен и топло сандалово дърво се обединяват, за да изковат неустоимо скандална харизма, маркирайки смело изявление за идентичност, което пленява и провокира.

Връхна нотка: Слива Мирабел;
Средна нотка: кестен;
Базова нотка: сандалово дърво.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3843-7135-jean-paul-gaultier-scandal-absolu-pour-homme-parfum-za-maje.html

Thursday, July 18, 2024

Jean Paul Gaultier Scandal Absolu for Her

 Забравете твърде хубавите нощи! Доведете скандала до крайност до точката на „абсолютна“ зависимост. Нова двойка, в която скандалът става известен, прекрачва границите на нощта и ги запалва със златни отблясъци. Тя, провокативна с дръзките си голи крака. Той, невероятно свободен и мистериозно коронован. Тази необуздана двойка демонстрира уверена чувственост и блестяща харизма – свободна от всякакви условности. Нощ, която обещава да бъде дълга...

Jean Paul Gaultier Scandal Absolu for Her

Новият Scandal Absolu от Жан Пол Готие подпалва парижките нощи. Голите крака изпращат тръпки на скандално очакване, които се вълнуват по дансинга. Лакираният златист цвят излъчва необуздана чувственост. Пристрастяващият, интензивен кехлибарен шипров аромат стимулира сетивата. Призив да прегърнете ексцентричността и да се потопите дълбоко в нощта. Вкусен и дързък… Кехлибарен шипър със скандални размери. Силно концентриран аромат от Daphné Bugey, Fabrice Pellegrin и Ane Ayo.
Превърнете нощта в ден и никога не го оставяйте да свърши. Точно полунощ е: Нека „Скандалът“ започне!

Скандалът започва с пристрастяването към безкрайно сочна черна смокиня, продължава с пленителната чувственост на тубероза и завършва красиво с великолепно сандалово дърво. Чудо на разкоша на Готие...

Връхни нотки: черна смокиня
Средни нотки: тубероза
Базови нотки: сандалово дърво.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/3842-7133-jean-paul-gaultier-scandal-aboslu-for-her-parfum-za-jeni.html 

Wednesday, July 17, 2024

Pupa Miss Pupa Starlight Ултра гланцово червило

Miss Pupa Starlight Ултра Гланцово Червило
*с искрящ ефект и кристален финиш

Pupa Miss Pupa Starlight Ултра гланцово червило

Гланцово червило с полупрозрачен цвят и микроперли със звезден блясък.
Смесва се нежно с устните ви, като ги кара да се открояват с иновативен супер блестящ ефект.
Текстурата му на балсам създава усещане за мекота и абсолютен комфорт.
Високото съдържание на мултиотражателни перли/тон-в-тон и контрастиращи/ осигурява безпрецедентния искрящ ефект.
Ултра блестящи полимери и пигменти подчертават устните със супер искрящ цвят и кристален финиш.
Перфектният баланс на омекотяващите масла осигурява меки и хидратирани устни.

Дерматологично тествано. Без парабени.

 https://parfumi.net/bg/chervila/3835-7124-miss-pupa-starlight-chervilo.html

Tuesday, July 16, 2024

Laura Biagiotti Romamor Uomo Тоалетна вода за мъже

С този нов аромат за мъже ние отдаваме почит на нашата любов към Рим, между минало, настояще и бъдеще.“ - Лавиния Биаджоти Чигна
Рим е град на красотата и вдъхновението, където любовта се чува дори във въздуха. Всичко това е Romamor Uomo, всичко това е Италия.
RomamoR Uomo изразява непобедимата и величествена сила на Вечния град и предизвиква тихата сила на щастливия момент.

Laura Biagiotti Romamor Uomo Тоалетна вода за мъже

Принадлежи към дървесно-ориенталско-кехлибаровото обонятелно семейство.
Началните нотки са изпълнени със сочността на грейпфрут, свежестта на джинджифил и дървесния аромат на ветивер, подправени с кардамон и черен пипер. Сърцето съчетава зрели смокини с нотки на лавандула, кедър и индийско орехче. Звукът завършва с дълбоки акорди на сандалово дърво, кехлибар, зърна тонка, мускус и тамян.

Връхни нотки: кардамон, черен пипер, грейпфрут, ветивер, джинджифил
Сърдечни нотки: лавандула, индийско орехче, смокиня, кедър
Базови нотки: боб тонка, амбра, сандалово дърво, мускус, тамян

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3821-7088-laura-biagiotti-romamor-uomo-toaletna-voda-za-maje.html

Monday, July 15, 2024

Britney Spears Naked Fantasy Тоалетна вода за жени

Фантазията е свобода. Открийте усещането да разголите всичко с това ограничено издание, вдъхновено от сърцето, хумора и увереността на Бритни. Новият необуздан аромат от Бритни Спиърс Naked fantasy. Разголете красотата си.

Britney Spears Naked Fantasy Тоалетна вода за жени

Naked Fantasy се отваря с кремообразни нотки на праскова и кайсия, с мека нотка на касис. Сладките, свежи цитрусови нотки също са много тихи, което е по-малко обичайно за Fantasy flanker. Naked Fantasy премахва по-тежката сладост на белия шоколад и по-силните плодове от сместа на оригинала и ги заменя с по-свежата нотка на ябълковото вино. Кексовата нотка започва да прониква в сърцевината и се развива напълно в основата, където се комбинира с продължителна кайсия и традиционната за линията Fantasy базова комбинация от ванилия, сандалово дърво и мек мускус.

Връхни нотки: Ябълков сайдер, праскова, кайсия и касис;
Средни нотки: праскова, османтус и водна лилия;
Базови нотки: кексче, ванилия, кайсия и мускус.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/3828-7100-britney-spears-naked-fantasy-toaletna-voda-za-jeni.html

Sunday, July 14, 2024

Laura Biagiotti Roma Uomo Green Swing

Roma Uomo Green Swing е ароматът, който Laura Biagiotti посвещава на активния начин на живот: новата граница на мъжката елегантност. Създаден за изискани и елегантни мъже по дефиниция, със страст към голфа и спорта като цяло, новият мъжки парфюм от Laura Biagiotti се съдържа в класическия флакон, чиято форма отразява фризовете на Пантеона, характеризиращ се с римската колонада, която символизира мъжката сила и вечна елегантност.

Laura Biagiotti Roma Uomo Green Swing

Незабавно обонятелно удоволствие, между цитрусовата свежест на бергамот, пикантния аромат на кардамон и тръпчивата сладост на дюлята. Обонятелният резултат се затваря с дървесни нотки на кедър, ветивер и кашмирено дърво, жизнена и суха дървесна нотка, която също има меки мускусни аспекти, които отличават идентичността на аромата.

Връхни нотки: кардамон, дюля и бергамот;
Средни нотки: виолетови листа, здравец и боб тонка;
Базови нотки: кашмирено дърво, кедър и ветивер.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3819-7083-laura-biagiotti-roma-green-swing-toaletna-voda-za-maje.html

Laura Biagiotti Forever Gold for Her

Forever Gold for Her - Аромат на светлината
Златото, най-старият благороден метал, е символ на светлина и вечност, лукс и щастие. Forever Gold For Her, фланкерът на Forever, ароматът на Laura Biagiotti, посветен на безкрайната способност на жените да обичат – притежава завладяващата чувственост на слънчев лъч върху кожата. Annick Ménardo, майстор парфюмерист в Symrise, изгради елегантен обонятелен резултат, който свързва лукса, красотата и излъчването със света на жените. „Женската енергия е примитивна сила на Земята. Жената, която автентично се докосва до своята същност, е Музата, на която е посветена Laura Biagiotti Forever Gold For Her. Това е аромат, който възхвалява генеративната енергия на жените, подчертавайки прекрасните контрасти на простота и богатство, които украсяват двете души на една жена.” каза Лавиния Биаджоти Чигна.

Laura Biagiotti Forever Gold for Her
 
Laura Biagiotti Forever Gold for Her е кехлибарен флорален аромат за жени.
Връхни нотки: слива, джинджифил и цвят от касис;
средни нотки: тубероза, иланг-иланг и жасмин;
базови нотки: сандалово дърво, ванилия и кехлибар.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/3810-7063-laura-biagiotti-forever-gold-for-her-parfumna-voda-za-jeni.html

Saturday, July 13, 2024

Hugo Boss The Collection Confident Oud

Потопете се в уверената елегантност на BOSS The Collection Confident Oud Eau de Parfum Intense.
Внезапна и грабваща окото поява на водещ човек с влиятелна личност на червения килим в голямо и шумно тържество. Класически официален аромат от есенцията на старо агарово дърво. Вдъхновен от класическия смокинг.

Hugo Boss The Collection Confident Oud

Confident Oud е майсторска комбинация, която улавя изтънчеността на вечното мъжко облекло и го превръща в аромат. Идеален за ежедневно носене, този аромат прави изявление за стил и увереност с всяко пръскане.

Връхни нотки: Дървесни, кожени
Средни нотки: Кадифена роза, уд
Базови нотки: Амбър, мускус, пачули

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3766-6950-hugo-boss-the-collection-confident-oud-parfumna-voda-za-maje-3614229824742.html

Sunday, July 7, 2024

Hugo Boss Alive Eau de Toilette

Новата тоалетна вода BOSS Alive кани жените да празнуват простите удоволствия в живота - малките моменти на връзка, позитивност и щастие.

Hugo Boss Alive Eau de Toilette

Лек и вибриращ, смесващ меки и деликатни нотки, ароматът BOSS Alive Eau de Toilette за нея оставя следа от радостна енергия. Искрящи пикантни връхни нотки заедно с магнолия излъчват радост, докато флорално сърце от жасмин самбак разкрива сияйна женственост. Контрастиращата основа смесва дървесни нотки с градински чай и мъх, добавяйки намек за вътрешна увереност и сила.

Връхните нотки са мандарина, ябълка, магнолия и лимон;
Средните нотки са жасмин самбак, градински чай и майска роза;
Базовите нотки са кедър, сандалово дърво и мъх.

Boss Alive Eau de Toilette е лансиран през 2021 година.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/330-931-hugo-boss-alive-edt-parfum-za-jeni.html

Friday, July 5, 2024

Britney Spears Blissful Fantasy Тоалетна вода за жени

Britney Spears Blissful Fantasy е флорален кехлибарен аромат за жени, който е ярък, чувствен, екзотичен и свеж, подчертан от букет от животински, флорални и дървесни тонове, както и по-меки плодови и зелени нюанси.
Blissful Fantasy е описан като слънчев, носещ радост, безгрижие и блаженство. Флаконът му е обсипан с оранжеви кристали, което символизира слънчево настроение.

Britney Spears Blissful Fantasy Тоалетна вода за жени

Отваря се с полъх на флорални и плодови връхни нотки на фрезия, лилия и пъпеш, които в сърцето се смесват с флорални нотки на жасмин, тубероза и тиаре, а в основата ароматът се развива в дълбоки мускусни, флорални и дървесни нотки на ирис, мускус и сандалово дърво.

Връхни нотки: фрезия, лилия, пъпеш;
Сърдечни нотки: жасмин, тубероза, гардения (тиаре);
Базови нотки: мускус, ирис, сандалово дърво;

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/2113-4272-britney-spears-blissful-fantasy-eau-de-toilette-women-719346258111.html

Thursday, July 4, 2024

Jaguar for Men Oud Парфюмна вода за мъже

Jaguar for Men Oud е дървесен ароматен аромат за мъже, лансиран през 2021 г. 

Jaguar for Men Oud Парфюмна вода за мъже

Jaguar for Men Oud, завладяваща композиция с нотки на бергамот, последвани от нотки на канела в сърцевината, докато основата има сладки нотки на ванилия, доставяща забележителен аромат с вечно докосване.

Връхни нотки: бергамот и екстракт от лавандула
Средни нотки: гваяково дърво, атласки кедър, канелени листа и жасмин
Базови нотки: ванилия, папирус, лабданум и пачули

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3630-6741-jaguar-for-men-oud-parfumna-voda-za-maje-7640171193205.html

Wednesday, July 3, 2024

Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum

Le Parfum използва оригиналния флорален гурмански аромат на Black Opium и осветява прожекторите върху ванилията, това е най-ценният аспект. Емблематичният кафеен акорд е усукан с изключителна комбинация от четири ванилови нотки, всяка различна, но допълваща се.

Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum

Вариращи от най-възхитителните аромати до чувствени дървесни нотки, разнообразният квартет от ванилови съставки се комбинира, за да създаде неочаквана мекота, с безкомпромисна интензивност. Обвързан с вълнуващ акорд на тъмно кафе и ярки бели цветя, този нов поглед към класическия подпис на Black Opium излъчва невероятно мощна чувственост, еднакво смела и изящна. Ултра-интензивен аромат за тези, които търсят най-доброто ухание.

Връхни нотки: Зелена мандарина, Канела, Круша
Средни нотки: Жасмин самбак, Портокалов цвят, Слънчеви нотки
Базови нотки: Абсолют ванилия, Бърбън ванилия, Ванилова орхидея, Кафе, Мадагаскарска ванилия, Пачули

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/1385-2894-yves-saint-laurent-black-opium-le-parfum.html

Tuesday, July 2, 2024

Pupa Glow Essence Шампоан за коса

 GLOW ESSENCE ЗА ТРЕТИРАНА КОСА БЕЗ БЛЯСЪК
ILLUMINATING SHAMPOO ШАМПОАН ЗА БЛЯСЪК

Pupa Glow Essence Шампоан за коса

Деликатно почиства и връща естествения блясък на косата.
Основни съставки:
Кокосово Масло – с успокояващо действие - възстановява хидролипидния слой на скалпа.
Масло от Иглика – богато на ненаситени киселини - придава здравина на косата.
Масло Моной – с хидратиращи свойства - придава блясък на косата.
Аромат – свеж плодов.
Без животински производни.
Дерматологично тестван.
Тестван за никел.

УПОТРЕБА:
Масажирайте малко количество от продукта върху влажна коса, изплакнете обилно. Повторете операцията.

https://parfumi.net/bg/kosa/3688-6823-pupa-glow-essence-shampoan-za-kosa-8011607376599.html 

Monday, July 1, 2024

Burberry Mr.Burberry Element Тоалетна вода за мъже

Представяме ви Mr. Burberry Element – ​​най-новият аромат, който се присъединява към семейството на Mr. Burberry. Уловен в модерна, мъжествена и свежа кампания, която черпи своите вдъхновяващи знаци от красивата безпроблемна симетрия, открита в британската природа.

Burberry Mr.Burberry Element Тоалетна вода за мъже

Mr. Burberry Element, аромат, който съчетава модерна сила и зелена свежест. Мощна основа от минерален дъбов мъх контрастира с амбра, за да създаде уникална интерпретация на дървесна тоалетна вода. В сърцето му пикантната, но свежа хвойна отстъпва място на пристрастяващия и чувствен зелен бадем.

Връхна нотка: Есенция от горчив зелен бадем
Сърдечна нотка: Есенция от хвойна
Базови нотки: минерален дъбов мъх, амбра.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi-bez-opakovka/3660-6781-burberry-mr-burberry-element-bo-toaletna-voda-za-maje-3616301293484.html