Thursday, July 25, 2024

Cacharel Catch Me L'Eau Тоалетна вода за жени

За летния сезон на 2014 г. Cacharel пуска нова колекция фланкери, наречена Summer Splash, съдържаща три "L'Eau" версии на популярните аромати Noa от 1998 г., Amor Amor от 2003 г. и Catch... Me от 2012 г. Noa L'Eau , Amor Amor L'Eau и Catch...Me L'Eau са вдъхновени от свежия океански бриз, ароматни летни цветя, прясно набрани червени горски плодове, коктейли и уханието на целуната от слънцето кожа.

За летния сезон на 2014 г. Cacharel пуска нова колекция фланкери, наречена Summer Splash, съдържаща три "L'Eau" версии на популярните аромати Noa от 1998 г., Amor Amor от 2003 г. и Catch... Me от 2012 г. Noa L'Eau , Amor Amor L'Eau и Catch...Me L'Eau са вдъхновени от свежия океански бриз, ароматни летни цветя, прясно набрани червени горски плодове, коктейли и уханието на целуната от слънцето кожа.  Catch Me... L'Eau е обявен за свеж и закачлив гурме коктейл. Връхните нотки включват акорди на жасминов чай, петитгрейн и мандарина. Звездовиден анасон и портокалов цвят в сърцето на парфюма са положени върху основата на чай мате и мускус.  Връхни нотки: жасмин, мандарина, чай и петитгрен; средни нотки: портокалов цвят и звездовиден анасон; базови нотки: са мате и мускус.

Catch Me... L'Eau е обявен за свеж и закачлив гурме коктейл. Връхните нотки включват акорди на жасминов чай, петитгрейн и мандарина. Звездовиден анасон и портокалов цвят в сърцето на парфюма са положени върху основата на чай мате и мускус.

Връхни нотки: жасмин, мандарина, чай и петитгрен;
Средни нотки: портокалов цвят и звездовиден анасон;
Базови нотки: са мате и мускус.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/2298-4521-cacharel-catch-me-l-eau-eau-de-toilette-women-3605521967107.html

No comments:

Post a Comment