Tuesday, July 23, 2024

Elie Saab Le Parfum Bridal Парфюмна вода за жени

Elie Saab Le Parfum Bridal стартира през есента на 2023 г. като аромат, който черпи вдъхновение от богатата булчинска колекция на дизайнера ELIE SAAB.

Булчински парфюм е квинтесенцията на красотата и изяществото. Отразявайки същността на булчинския букет, той преплита флорални и кремообразни елементи, за да създаде едно наистина омагьосващо обонятелно изживяване. Романтичната привлекателност на гардения намира израз в хармония с неустоима комбинация от сияен кехлибар, кадифено бяла ванилия и слънчев иланг-иланг. Светещите аспекти на мандарина и портокалов цвят придават озаряващо докосване.

Elie Saab Le Parfum Bridal Парфюмна вода за жени

Под светлините на прожекторите всички погледи са вперени в нея. Тя излъчва красота и увереност. Тя знае, че изживява един от най-ценните моменти в живота си. Светлината блести във всяка пайета на бежовата й рокля, цвета на къщата Elie Saab.
Аромат, толкова разкошен и сияен, колкото момента, който тя преживява.
Ода на Светлината, фирмените аромати на Elie Saab въплъщават най-сияещата женственост и отразяват вродената елегантност и изключителни детайли на ливанската модна къща.

Връхни нотки: есенция от мандарина, портокалов цвят
Сърдечни нотки: мадагаскарска ванилия, есенция иланг-иланг, гардения
Базови нотки: мускус, суматрански бензоин, кехлибар.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/3832-7110-elie-saab-le-parfum-bridal-parfumna-voda-za-jeni.html 

No comments:

Post a Comment