Wednesday, July 31, 2024

Zimaya Rose of Dreams Унисекс парфюмна вода

Zimaya Rose of Dreams идеално съчетава преплитането на зелени, флорални, плодови и дървесни нотки. Той е обвит в мъгла от мечти, предизвиква носталгични мисли, но в същото време идеално тонизира и освежава.

Този хипнотизиращ аромат се отваря със свежи, плодови връхни нотки на праскова, зелени нотки и касис, създавайки жизнено и съблазнително начало. Сърцето на аромата разкрива изтънчена комбинация от бял мускус, кедрово дърво, черен пипер, корен от ирис и виолетови листа, придаващи дълбочина и характер. Базовите нотки на роза и ирис допълват тази композиция, оставяйки флорална и обгръщаща следа, която се запазва във времето.

Zimaya Rose of Dreams Унисекс парфюмна вода

Връхни нотки: праскова, зелени нотки, касис
Сърдечни нотки: бял мускус, кедрово дърво, черен пипер, корен от ирис, листа от теменуга
Базови нотки: роза, ирис

Rose of Dreams е идеалният избор за тези, които искат уникален и завладяващ парфюм, подходящ за всеки повод. Независимо дали за специално събитие или за ежедневна употреба, този елегантен и изискан аромат ще ви накара да се чувствате специални по всяко време. Открийте мечтата, която се съдържа във всяка капка Rose of Dreams и се оставете да бъдете обгърнати от нейната магия.

Този парфюм наподобява: Louis Vuitton Rose des Vents

https://parfumi.net/bg/arabski-parfyumi/3954-7300-zimaya-rose-of-dreams-uniseks-parfumna-voda-6290171072867.html

No comments:

Post a Comment