Sunday, August 18, 2024

Boadicea The Victorious Hero Унисекс парфюмна вода

 За да почете наследство, осеяно с герои и героини, от борци за свобода до свободни мислители, Boadicea the Victorious създадоха аромат с изключително присъствие, демонстриращ драмата на уд, опушените нотки на тютюна от Вирджиния и звъна на ревен, за да назовем само няколко от смелите съставки в Hero. Казват, че трябва да търсите героя в себе си, но с тази доблестна парфюмна вода върху кожата ви, вие вече ще сте добре настроени към героичното си вътрешно аз, уверени в способността си да преодолеете всички препятствия пред вас.

Ориенталският дървесен букет от Boadicea The Victorious се присъедини към серията Fire Collection.Това е Hero. Луксозната композиция е посветена на огнена енергия, решителност и страст. Това е парфюм, който дава вдъхновение и разпалва сетивата. Харизматичният и напорист Hero се основава на обгръщащ и вискозен уд акорд.

Boadicea The Victorious Hero Унисекс парфюмна вода

Неговите опушени, тъмни и балсамови мотиви са майсторски допълнени от нотки на кафе, тютюн от Вирджиния, шафран и лешници, създавайки сложен и богат аромат в духа на съвременните и благородни завоеватели. Елегантният и стилен Hero завършва с невероятна дървесна основа, където борово-опушена ела е в съседство с ванилов гуаяк, а смолистият бензоин подчертава кремообразната кадифена нотка на сандалово дърво.

Връхни нотки: лешник, ревен, шафран, кафе и иланг-иланг;
средни нотки: тютюн, пачули, сандалово дърво и роза;
базови нотки: Уд, роза, гваяково дърво, бензоин.

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/4130-7558-boadicea-the-victorious-hero-unisex-parfum.html 

No comments:

Post a Comment