Thursday, September 6, 2018

Mercedes-Benz Man Private EDP за мъже

"Този нов аромата на Mercedes-Benz Man е вдъхновен от очарованието на Близкия изток, но е привлекателен за всички. Въз основа на прекрасната обонятелна сила на дървесните нотки, Mercedes-Benz Man Private ще привлече тези, които вече познават този тип мощни съставки , но и тези, които ще открият силните си пътеки, имат дълбоко и много топло измерение, което е просто опияняващо и всички тези качества естествено предизвикват цвета на кафявата дървесина.

Mercedes-Benz Man Private е представена като първокласна версия на предшественика си, не само цветният код е променен в красив кафяв, но и парфюмът е представен и в много качествен и удачен комплект. Матовата мека бутилка е още по-приятна за задържане благодарение на този топъл цвят, тъй като тя ви дава чувствен усет. В средата, иконичната сребърна звезда се появява все по-лъскава върху стъклото на прозореца, което е оцветено в златисто светло кафяво. Същият цвят се намира и на комплекта, като начин да се предаде топлата и чувствена идентичност на този дървесен аромат.

За този кехлибарен дървесен ароматен парфюм, френският майстор на парфюм Olivier Cresp създава изискана пикантна рецепта ... Mercedes Benz Man Private започва със свежа, но пикантна комбинация от артемизия, кардамон и кипарис. След това се движи към много богато сърце, направено от лавандула, ллабданум и амброкс, преди да изрази напълно своята чувственост благодарение на смесването на пачули, кашмеран и кедрово дърво - изсъхване, което напълно олицетворява дървесния подпис на аромата.

Както бихте очаквали, Mercedes-Benz Man Private е идеалният парфюм за млад съблазнителен мъж. Той е очевидно елегантен и много привлекателен, но има и специално отношение: с леко арогантния си поглед, той привлича вниманието. И в същото време, изразът му е наистина очарователен ... и веднага ефективен, така че магията се случва!

С новия си мощен и дълбок аромат, няма никакво съмнение, че Mercedes Benz Man Private ще стане просто неустоим "- официално съобщение в пресата.

https://parfumi.net/mercedes-benz-man-private-edp-mje-100ml-p-12922.html

No comments:

Post a Comment