Monday, September 17, 2018

Nina Ricci Bella EDT за жени

Nina Ricci Bella е чисто ново допълнение към Les Belles de Nina, колекция от 3 стълба, вдъхновена от момичетата и вяра в себе си - какво не обичате?
Между романтичната Nina, мистериозната Luna и сега магнетичната Bella, Nina Ricci е създала трио от парфюми, които опаковат личността.
Мигновено ухание от ревен доставя на парфюма сочно, процъфтяващо качество, което не е прекалено плодово или прекалено сладко - това е идеалният аперитив за това, което предстои. Под острите тонове на ревен се крие зелена мандарина, която добавя много деликатно качество на цитрусовите растения, което продължава до края. Това вкусно отваряне на гурме, което прави Белла толкова трудно да не носите.


Въпреки, че Bella е водеща, тя е пристрастяваща и вкусна, сърцето й е меко и романтично като нейната сестра Nina. Фрезия, със зелените си акценти и лъчезарна свежест, омекотява жизнеността на Bella, докато роза аромат добавя елегантен, женствен допир, който го прави истински щастлив парфюм за носене.
Базата на Bella е там, където наистина може да се свърже с оригиналната тоалетна Nina Eau de Toilette, благодарение на добавянето на ванилия и бял мускус. Не само тези бележки са толкова присъщи на Нина, но и това е, което дава на Bella своя хипнотизиращ магнетизъм и го отнема да бъде "просто още един плодов аромат".

https://parfumi.net/nina-ricci-bella-edt-jeni-50ml-p-13025.html

No comments:

Post a Comment