Tuesday, January 9, 2024

Cacharel Yes I Am Bloom Up! EDP парфюм за жени

Линията Yes I Am на Cacharel, която включва бутилки с форма на червило, пуска нов аромат, Yes I Am Bloom Up. Ароматът, чието име се превежда като "Да, аз цъфтя!", е предназначен за оптимистични жени, пълни с енергия.
Прекрасен аромат, базиран на контраста на флорални и плодови нотки, който моментално ще ви накара да се усмихнете. Да, аз съм Bloom Up! - нов аромат на оптимизъм. Типично за линията Yes I Am, този аромат ви насърчава да се чувствате добре! Цъфти! С енергични връхни нотки на червени горски плодове и зелена мандарина, изключително освежаващи. Ако обичате плодове, Cacharel Yes I Am Bloom Up! Парфюмната вода за жени ще ви плени. Вкусните сочни плодови нотки са трудни за устояване и гарантирано ще озарят деня ви.

Cacharel Yes I Am Bloom Up! EDP парфюм за жени

Cacharel Yes I Am Bloom Up е флорално-плодов аромат за жени, свеж, ярък и сочен, подчертан от букет от свежи, плодови и флорални тонове, както и по-меки цитрусови и зелени тонове. Отваря се с плодови и цитрусови връхни нотки на мандарина, червени горски плодове и ягоди. Флоралните сърдечни нотки се отварят с портокалов цвят и божур, докато дълбоките балсамови и дървесни базови нотки разкриват бензоин и сандалово дърво.

Връхни нотки: мандарина, червени горски плодове, ягода;
Сърдечни нотки: портокалов цвят, божур;
Базови нотки: бензоин, сандалово дърво;

https://parfumi.net/cacharel-yes-am-bloom-up-edp-parfyum-za-jeni-75ml-p-19768.html

No comments:

Post a Comment